joi, 20 martie 2014


Mare e gradina lui Dumnezeu si diversitatea animalelor  ( spalate pe creier cu detergent rusesc ) care misuna prin ea. Dincolo de faptul ca fiecare este liber in ziua de astazi sa-si exprime propria opinie oricat ar fi ea de lunateca, niste indivizi au creat un site care face propaganda unei asa zise federatii care ar trebui sa cuprinda teritoriile principatului istoric al Moldovei.

Lasand la o parte ipoteza ca indivizii care au fost in stare de asemenea aberatii nu au toate doagele intregi , argumentele lor pentru infiintarea unui asemenea stat sunt de toata jena iar cunostintele lor , atat geografice cat si istorice par cele ale unui cercopitec scapat de la gradina zoologica care in scurta sa escapada prin civilizatie a vazut cu coada ochiului cum arata o harta si o carte de istorie.

In primul rand pentru pentru acesti indivizi orasul Iasi se afla pe una din hartile lor cam prin judetul Botosani iar dupa istoria cunoscuta de ei Romania nu exista , e ca un fel de Zana Maseluta. Inteleg ca au ceva impotriva Romaniei dar nici Moldova lui Stefan cel Mare n-o cunosc cum trebuie acesti indivizi de parca ar fi ajuns in Europa recent , direct din taigaua siberiana unde era mai importanta orientarea prin salbaticia padurilor decat geografia lumii civilizate.

In unele texte srise intr-o romana aproximativa si cu o limba de lemn, ale acestor propagandisti lobotomizati se poate vedea clar ideologia vechilor cominternisti conform carora românii nu sunt un popor adevarat sau sunt un popor contrarevolutionar : “ romanii in toata istoria lor, nici o data nu au reusit sa aduca pana la un sfarsit logic orice afacere , indiferent cat de buna sau rea este ”.

Din toata aceasta propaganda ieftina si puerila cetateanul modovean de  “ limba moldoveneasca “ ar trebui sa inteleaga ca ii este mai bine in sanul Comunitatii Eurasiatice decat cu Romania.

In contextul anexarii recente a peninsulei Crimeea , ale miscarilor extremiste maghiare din Transilvania si propaganda lobotomizatilor ( asta in cazul in care n-or fi chiar membri FSB ) cu proiectul unei Moldove transformate intr-o federatie trebuie sa luam in calcul faptul ca se pregatesc in continuare miscari care doresc  redesenarea hartii Europei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii