joi, 13 martie 2014


Problema ridicata de ultimele manifestari extremiste si iredentiste de la Targu Mures aduce in prim plan caracterul duplicitar al celor de la UDMR. Nu este posibil ca acele manifestari sa nu fi fost planuite fara stiinta si in unele cazuri chiar si cu acordul si participarea a unor membri UDMR.

Slovacia este tara care ne ofera solutia cea mai buna pentru a stopa tendintele extremiste , iredentiste si secesioniste ale formatiunilor politice maghiare. In Slovacia exista o lege care interzice cetatenilor cu cetatenie dubla sa ocupe functii in administratie sau in politica.

Cred ca este timpul si la noi sa aplicam aceasta solutie decenta , pasnica si care ne-ar scuti pe toti de foarte multa durere de cap. Eu consider ca toti cetatenii romani trebuie sa fie tratati la fel in Romania si nimeni sa nu fie mai presus decat altii doar pentru ca face parte dintr-o anumita etnie. Aceste concepte sunt nu doar invechite ci si contrare legilor existente in Romania si in Uniunea Europeana.

Altfel spus domnule Kelemen Hunor dumneavoastra si formatiunea UDMR din care faceti parte nu puteti fi si curve si calugarite in acelasi timp. Trebuie sa aveti doar cetatenia romana ca sa puteti ocupa locuri in administratie sau in politica pentru a fi siguri atat cetatenii romani de etnie romana cat si cetatenii romani de etnie maghiara ca aparati interesele in primul rand ale Romaniei si apoi ale comunitatii locale din care faceti parte nicidecum interesele unei alte tari indiferent care ar fi aceasta in afara de Romania.

Declaratie a lui Kelemen Hunor :

"Nu am putut accepta sa nu modificam articolul 1 al Constitutiei, care spune ca Romania este stat unitar si indivizibil. Acesta era punctul de unde nu am putut merge mai departe. Noi de nenumarate ori ne-am exprimat indoielile referitoare la statul unitar. Romania nu este stat unitar, aceasta stare poate exista doar in visele catorva politicieni romani." - Kelemen Hunor, vice prim-ministru si ministrul culturii in actualul guvern Ponta III

http://www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii