vineri, 21 martie 2014

Zilele acestea avem parte de un circ jenant in politica romaneasca . Trei specimene care intr-o societate normala nu ar avea ce cauta in politica si in viata publica au inceput sa miaune strident dupa ciolan , dupa ciolanul politic asa dupa cum ii place lui Crin Antonescu sa-i spuna.

Initial razbelu’ a pornit numai intre doua dame din politica “ioropeana” : Monica Cucuvei si Elena Treiberipezi. Dornic de afirmare sau simtandu-se prea multa vreme ignorat un brotacel cu ochelari supradimensionati sau cap supradimensionat , nestiindu-se clar inca varianta corecta , a sarit si el in valtoarea razbelului.

Aceste trei cucuvele malefice de fapt se lupta de la comisioanele oferite de diferite corporatii cu interese intunecate asupra resurselor din Romania pentru un lobby facut in Parlamentul European. Asa zisul lor razbel nu este doar de prost gust ci este si pe cat se poate de fals.

Unii inclina sa creada ca galceava intre cele doua ioroparlamentare a pornit la sugestia tartorului batran de la TreiCoceni pentru a o prezenta pe cea mica drept o politiciana activa care are ceva de spus ( mai greu cu exprimarea si cu cititul). Tipul cu capul obtuz a intervenit si el ca lenjeria intima care se baga fara voia proprietarului in locuri indecente.

Este necesara numaidecat o deratizare politica totala in mediul politic romanesc. Ce vremuri traia candva Romania cand avea politicieni de talie internationala ca I. C. Bratianu sau Nicolae Titulescu. Acum in poltica romaneasca patrund tot felul de struto-camile , de ciudatenii ale naturii si ale societatii.

PS: acest text nu este nici macar un pamflet ci doar un mijloc de refulare ; nu am avut nici chef si nici timp sa preiau exemplu celui care a sunat de 115 ori la 112

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii