luni, 3 martie 2014


In vara lui 2012 peste 7 milioane de oameni au votat la referendum suspendarea piratului de le TreiCoceni dar USL-ul  a ajuns sa coabiteze cu Prea Suspendatul. Cum sa ai majoritate politica in Parlament , sa ai pe mana guvernul si sa nu-l poti demite pe bandit ?

Acum s-a dovedit ca cei 7,4 milioane reprezentau chiar mai mult decat pragul necesar de 50 % si oricum il votasera cu peste 2 milioane de oameni in plus pentru demitere decat il votasera pentru a deveni presedinte ( si aici frauda masiva a STS si Baconschi).

USL a jucat dupa un scenariu foarte prost ... trebuia boicot / blocaj in toate institutiile statului pana pleca gandacul de Basescu ... o gospodina care are un gandac sau un sobolan intrat in bucatarie se mai apuca sa gateasca pana nu scapa de ganganie ?

Cand ai de a face cu asemenea daunatori trebuie sa faci tot posibilul sa scapi de ei . Daca USL isi juca cum trebuie cartile si ar fi spus stop jocului , stop “prezidentului” jucator printr-un blocaj institutional s-ar fi ajuns la alegeri pentru un nou presedinte in Romania inca de atunci din 2012.


Atata timp cat nu-l recunostea nici dracu’ pe individul din garaj drept presedinte trebuia sa se ajunga la o stare de normalitate.

 Chiar nu se putea face curatenie in bucatarie ? Cum au crezut Antonescu si cu Ponta ca mai pot gati ceva in bucatarie cand gandacul isi lasa excrementele mereu in ingredientele lor pentru mancare ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii