sâmbătă, 1 martie 2014


UDMR reprezinta deja o formatiune politica ( e impropriu sa-i spunem partid odata ce-i creat pe criteriu etnic si nu are o ideologie specifica unui partid , pentru lumea democrata este un fel de struto-camila) destul de controversata atât pentru romani cat si pentru maghiari.

Daca au invatat si au asimilat ceva de la “fratii” politicieni romani au invatat exact ce era mai rau : balcanismele , smecheria dâmboviteana , coruptia si mai ales ... si mai ales tradarea in politica pentru a castiga cat mai mult.

Baietii astia de la UDMR sunt mai mult o clica , o gasca de baieti smecheri care de la revolutie incoace au pozat in travestiti.

Programul partidului lor era ca un anunt mare , boldit , la mica publicitate care suna in felul urmator : “Oferim majoritate parlamentara partidelor generoase , destul de generoase sa ne dea functii in guvern , ministere cu bugete mari si cateva paduri ca altfel ne ruginesc drujbele si e pacat de ele ca le-am comandat din China odata cu bideurile lui Bombonel...”

De la un mandat electoral la altul anuntul suna din ce in ce mai pretentios pana au ajuns sa-si deschida “privată” (n.r. vezi “Goagal”) , au lansat promotii cu reduceri ca marile hipermarket-uri si lanturi de magazine , au incercat sa scoata si abonamente dar le-a mers doar un timp scurt pana ce a venit criza .

Din “dame” de strada au devenit dame de odaie ,  de cancelarii , de salon ... Oricum astazi sunt adevarate matroane care se pot apuca de scolit noi ucenici in una dintre cele mai vechi meserii din politica : curvaria politica ,unde curva sare in barcuta cea mai cool , care seamana cat mai mult a iaht sau a ambarcatiune de lux.

Viorel nu stiu cata experienta ai cu “femeile” dar cu curvele batrane si mai ales cu matroanele beleste ochii bine Viorele ca nu stii baiatule in ce te bagi si cum mai poti iesi de acolo !


Daca totusi cazi la intelegere Viorele asculta-le pe “tantile” astea si fa asa cum ti-au spus : spala-te pe picioare si ai grija sa nu-ti puta chilotii ca te vor da jos din pat si vei dormi pe jos bai baiatule !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii