sâmbătă, 22 martie 2014


De cine radem de fapt trimitand in Parlamentul European specimenele astea  ? De Uniunea Europeana sau de noi insine ?

Daca facem o recapitulare scurta a celor pe care romanii i-au trimis in Parlamentul European vom vedea ca pare lista cu actorii sau figurantii pregatiti pentru o comedie sau un film de groaza cu accente comice pe alocuri : fata tatii “aia mica” care inca mai invata tainele articularii cuvintelor in limba romana , Jiji spaima celor care urasc oile, Vaccin eternul tribun care urla la luna, Monica Cucuvei gaina batrana care strica zama buna , Lazlo Tokes popa turnator la Secu’ ,Csaba Sogor alt popa care oficial reprezinta Romania si in Parlamentul European se afiseaza cu steagul secuiesc.

Se apropie alegerile europarlamentare si romanii vor fi chemati din nou sa aleaga noii europarlamentari care sa reprezinte Romania in Parlamentul European. Ma intreb daca au invatat ceva pana acum sau vor face aceleasi alegeri dezastruoase ca pana acum.
De cei de la Uniunea Europeana sigur nu radem trimitand in continuare astfel de specimene. Dar de noi radem garantat, atat la capitolul imagine cat si la capitolul apararii intereselor tarii noastre cu succes.

Acum puneti-va in situatia celor din Parlamentul European care vad ca emisarii reprezentativi ai romanilor in PE sunt tot felul de ciudati si semi-analfabeti sau idioti notorii care lupta contra intereselor Romaniei. Cum sa mai priveasca ei Romania ca pe o tara serioasa  , cum s-o mai priveasca ca pe un partener egal cand cei pe care ii trimitem acolo sunt undeva pe la mijloc pe scara evolutiei umane ? Cum sa n-o priveasca ei si altii ca pe o colonie?

Asa ca fiti atenti macar acum pe cine votati si pe cine aveti de gand sa trimiteti in Parlamentul European pentru ca altfel vom rade iar de noi insine prin alegerile pe care le facem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii