joi, 6 martie 2014


România se pregateste de razboi. In judetul Botosani autoritatile au propus deja bugete pentru razboi. S-a votat suplimentarea ratiilor de samahoancă , pufoaică si rachiu de sfeclă.

Aceste licori sunt pentru tratarea ranilor si nu asa cum ati fi banuiit si suspectat cu totii ca ar face romanii din judetele nordice ale tarii. Conform botosaninews.ro s-au pregatit deja cazanele care lucreaza la foc continuu dar nu grabit ca altfel nu iese treaba buna.

Avand in vedere situatia critica din Ucraina edilii botosaneni au hotarat ca este crestineste sa imparta  proviziile de spirtoase si cu bravii luptatori de pe Euromaidan. 

Astfel cateva camioane incarcate cu rachiu de sfecla de Botosani au plecat azi dimineata catre Kiev. Ucrainenii au facut receptia si s-au aratat dezamagiti de calitatea medicamentelor trimise. Unul dintre eroii de pe Euromaidan a declarat :

" Ne-am bucurat cand am primit aceste ajutoare dar in timp ne-am dat seama ca ne put izmenele dupa consumul lor si nu iese mirosul cu nici un detergent cunoscut in comert. Pantalonii nostri  si izmenele ne-au fost compromise definitiv!"





fereste-ma-doamne-de-prieteni-razboiul-clandestin-al-blocului-sovietic-cu-romania_1_taburi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii