luni, 31 martie 2014


Colectivizarea a fost una dintre marile tragedii ale taranilor romani si ale neamului romanesc in general. Autoritatile statului au impus cu forta mergandu-se uneori chiar si folosirea armelor de foc pentru a lichida opozantii colectivizarii.

Au curs rauri de lacrimi si de sange pe intreg cuprinsul Romaniei , putini fiind cei norocosi sau destul de izolati in munti sau in alte zone ce nu au reprezentat interes pentru aparatul de stat comunist , care au scapat de vicisitudinile colectivizarii fortate.

Ca si taranii actuali de la Pungesti , neputinciosi in fata masurilor represive si nesimtite fata de propriul popor , taranii din anii colectivizarii n-au reusit sa opuna o rezistenta insemnata si si-au vazut ruinate gospodariile , ogoarele , confiscate animalele si atelajele , mijloacele sprin care isi castigau existenta de zi cu zi.

Aidoma bolsevicilor care impuneau colectivizarea fortata mergandu-se pana la violenta , pana la crime , asa si conducatorii de astazi impun cu forta niste exploatari de gaze de sist care in alte parti ale lumii s-au dovedit atat de nocive si in urma carora viata asa cum o stiam pana acum nu mai poate fi posibila.

Efectele devastatoare ale exploatarii gazelor de sist sunt ingrozitoare. Nu imi explic altfel intentia politicienilor romani decat daca se vrea cu buna stiinta desertificarea Romaniei. In acest caz singura solutie pentru a starpi mafia politica tradatoare este lapidarea publica.Numai asa se pot starpi asemenea planuri odioase si de-a dreptul sataniste.

Politicienii romani care fac lobby pentru gazele de sist sunt adevaratele intruchipari ale raului , anticristi care urasc viata , descendenti de NKVD-isti sau sionisti unsurosi mancatori de vita Kobe.

Singura deosebire dintre colectivizarea fortata din anii '50 si "colectivizarea" fortata de astazi este ca in anii '50 aceasta era oarecum impusa de catre URSS dar cea de astazi este facuta de asa zisi "romani" get-beget.
Gazeificarea Romaniei este o veritabila Colectivizare cu repetitie de care taranii romani au crezut ca au scapat odata cu caderea regimului comunist.

 Cu ce se deosebesc Victor Viorel Ponta si Mihai Razvan Ungureanu prin impunerea fortata si prin mijloace represive si violente a exploatarilor gazelor de sist de cei care umblau in anii '50 cu arma in mana prin satele romanesti ?

Mihai Razvan Ungureanu  a afirmat recent ca cine se opune gazelor de sist este de partea rusilor ; dar de partea romanilor si a Romaniei cine mai este domnule Ungureanu ? Ca de matale stim ca se zvoneste ca esti pe statul de plata al unui serviciu secret strain si al unui stat strain ! O afirma clar si raspicat chiar unul dintre purtatorii de cuvant cu cea mai mare vechime  de la SRI !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii