sâmbătă, 1 martie 2014

“ Cand un guvern lucreaza impotriva poporului , trebuie alungat cu pari si cu pietre .”
                                                                        Sandro Pertini

Cand guvernantii acestei tari au o maniera “haiduceasca” de  a conduce tara trebuie pus mana pe par nu pe cel din cap ci pe cel din gard ! Trebuie altoiti pana le vine mintea la cap sau pana li se schimba caracterul abject si sulfuros , sau pana pleaca dracului si scapam de ei.

Modul in care a fost si este condusa aceasta tara a intors Romania cu susul in jos si din pacate nu se limiteaza doar la oameni. Tot ce s-a construit prin truda in tara asta in zeci de ani de suferinta si chin acum au ras pana la temelie “stimatii” nostri  guvernanti in mai putin de 20 de ani.

Dupa ce au terminat de distrus si de jefuit tot ce era vizibil de jefuit au inceput sa ne bage direct mana in buzunare : taieri de salarii , pensii , taxe abuzive nenumarate , impozite care cresc de la an la an din ce in ce mai mult.

Cand au dat si de o limita la bagat mana in buzunarele cetatenilor au venit cu aceste idei blestemate cu exploatarile de la Rosia Montana si gazele de sist. Ce este si mai grav e ca au planuit totul din timp prin distrugerea sistematica a industriei miniere autohtone si intelegeri secrete cu strainii pentru a vinde Romania si a o distruge metru cu metru.

“Iubitii” nostri conducatori sunt mai rai decat talibanii adevarati ; armele lor sunt mai devastatoare decat batalioane intregi de talibani , mai distrugatoare decat brigazile mecanizate , mai ucigatoare decat focul incrucisat al infanteriei si decat obuzele artileriei sau rachetele avioanelor.

Armele policitienilor cu care ne asalteaza si ne decimeaza sunt atat de devastatoare si pentru ca sunt ascunse intr-un ambalaj asa zis democratic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii