vineri, 14 martie 2014


Mickey Tonta are coloana vertebrala a unui melc slinos.Coloana sa vertebrala este formata din mucus.Caracterul sau politic l-am vazut cu totii si mai degraba o sa ajunga sa fie votat presedinte de scara de bloc probabil pentru caracterul sau profund biped si vertical pe orizontala , decat presedinte al Romaniei.

A fost o vreme cand Mickey Tonta se gudura pe langa cei care au inghetat de frig si au simtit pe pielea lor bastoanele contondente ale jandarmilor din Piata Universitatii. Cu balele curgand la gandul inscaunarii cu tot cu gasca sa de tradatori care-si spun cu nesimtire politicieni a sustinut cauza celor care strigau in strada impotriva celor care vor sa ne otraveasca cu cianuri la Rosia Montana si a celor care vor sa ne otraveasca cu gaze de sist.

Cand s-a vazut la putere acelasi Mickey Tonta a tradat vointa celor multi si care au votat USL cu speranta de a scapa de dracu’ si s-au trezit ca dau de Mickey. Acesta pare dispus sa implementeze Politici Social Distructive impotriva propriilor cetateni ai Romaniei.

La noi in Romania nu exista partide de stanga sau de dreapta ! Ei stiu doar sa fure si sa jefuiasca atat din stanga si din dreapta ! Ba cateodata ne surprind pe toti cu performanta de a fura atat din stanga cat si din dreapta , si de a fura atat cu stanga si cu dreapta ca niste adevarati ambidextri.

Noi nu suntem de acord cu Politici Social Distructive in Romania ! Afara cu Chevron din tara ! Romania este a romanilor si nimeni nu are dreptul sa le otraveasca apele si pamantul ! E timpul ca politicienii sa mai si respecte ceea ce au promis inainte sa fie alesi in caz contrar sa plece de la guvernare daca nu sunt in stare sa protejeze ceea ce stramosii nostri au aparat si au platit cu sange !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii