sâmbătă, 22 martie 2014

Situatia din vecinatatea Romaniei este pe punctul de a deveni exploziva. In eventualitatea unui razboi care poate oricand izbucni la granitele Romaniei si tinand cont ca este implicata Rusia ce facem cu KGB-istul Iliescu ?

Ne permitem sa-l mai tinem liber ? Nu mai zic ca trebuia inchis de mult timp, sau mai rau chiar executat pentru crimele de la revolutie si pentru tradare de tara. Ne permitem sa mai lasam tradatorii liberi printre noi ? La ce se intampla acum in Ucraina nu vrem sa ne inchipuim scenariul repetat si in Romania : cine ar fi primii care ar trada tara noastra si ar darui-o Rusiei ?

Daca cititi raportul final al comisiei senatoriale asupra evenimentelor din 1989 va veti face o idee despre cine a fost si cine este acest tradator bolsevic si relatia sa cu KGB si GRU. El este cel care a chemat trupe rusesti in tara in timpul revolutiei din 1989 , el este cel care a deschis granitele pentru a le da voie celor aproximativ 40.000 de agenti straini aflati pe teritoriul tarii noastre sa paraseasca tara inainte ca orice organ de securitate sa-i prinda si eventual sa-i ancheteze , el este cel care a renuntat semnand un nou tratat de prietenie si buna vecinatate cu URSS la revendicarea de catre Romania a teritoriilor furate de catre URSS si tot el este cel care a impiedicat unirea Romaniei cu Basarabia.

Chiar nu-si pune nimeni aceasta intrebare ? Daca razboiul sta la poarta noi stam cu tradatorul asta basinos liber in curtea noastra ? Si cati alti tradatori o fi mai fi scolit acest criminal odios care se afla acum printre noi !

Mai jos gasiti raportul final al comisiei senatoriale cu privire la revolutia sau lovitura de stat din 1989 :


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii