sâmbătă, 1 martie 2014


A fost sau n-a fost revolutie ? Daca judecam dupa ce se intampla acum in Romania s-ar parea ca n-a fost. A fost doar reteta pentru o lovitura de stat regizata prost , reteta copiata recent si in Ucraina.

Atunci pentru ce au murit atatia tineri la revolutia sau la lovitura de stat din ’89 ? Potrivit statisticilor oficiale lovitura de stat s-a soldat cu : 1142 de morti, 3138 de raniti si 760 de retinuti / arestati.  

E mult si fata de ce s-a intamplat acum recent in Ucraina dar daca adaugam si victimele din timpul mineriadelor si ale miscarilor de proteste din Piata Universitatii ( represalii si arestari n-au fost doar in timpul mineriadelor ) ajungem la niste cifre care ofera o realitate alarmanta cu privire la “democratia” ce a urmat in tara noastra dupa momentul culminant din decembrie ’89.

Stim cu totii ca principalul care se face vinovat de aceste victime este nimeni altul decat Ion Marcel Ilici Ivanovici care isi mai spune si Iliescu , colaborator destoinic al KGB-ului , tradatorul principal al Romaniei.

Si cu toate astea chiar si la recomandarea CEDO , Parchetul General a refuzat de atata timp sa rezolve dosarul revolutiei si de a stabili implicarea decidentilor politici in lovitura de stat din ’89. Mai mult dosarul a fost mutat din nou la Parchetul Militar.

In tot acest timp odioasa bunicuta  a trait linistita si netulburata ba mai mult zilele trecute se lansase zvon ca ar voi sa mai candideze o data  la presedentie!
Sangele tinerilor cazuti la revolutie , la lovitura de stat care nu l-a ingenunchiat numai pe dictatorul Ceausescu ci ne-a ingenunchiat si pe noi ca natie , ca popor si ne-a transformat in paşalâcul FMI-ului , Bancii Mondiale si al UE cere acum razbunare .




2Parale.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii