joi, 6 martie 2014


Singura legatura este tradarea. Cand oamenii inghetau in strada si isi luau bataie de la jandarmi aveau ca scop nu doar indepartarea meleficului Basescu ci si indepartarea pericolelor reprezentate de proiectele legate de Rosia Montana si de exploatarea gazelor de sist.

Asa cum Rusia a tradat increderea Romaniei prin confiscarea tezaurului romanesc asa si Ponta si gasca sa au tradat Romania vanzandu-ne strainilor. Cu toate ca in 2012 a empatizat cu dorinta oamenilor din strada si era “oficial” impotriva a ceea ce se dorea sa se intample la Rosia Montana si in privinta gazelor de sist odata ajuns la putere si-a schimbat radical opinia si a trecut in tabara adversa.

Mai mult a tradat inca o data prin aducerea UDMR la guvernare. Ce diferenta este intre abuzul Rusiei in cazul tradarii increderii Romaniei si tradatorul Ponta ? Nici una !

Tatucul Ilici te-a crescut in binecunoscutul spirit bolsevic puslama mica ce esti ! A ales cineva UDMR la guvernare ?A votat cineva pentru gaze de sist?Tradatorule !

Ce pretentie sa mai avem de la Rusia in vederea returnarii tezaurului cand discipolii ei sunt pe capul poporului roman si fac abuzuri prin tradare de neam si de tara ?

Basescu nu mai are legitimitate dar nici Ponta nu mai are legitimitate ! Mai reprezinta el vointa noastra a romanilor ? A celor care au votat cu USL ?

2Parale.ro
fereste-ma-doamne-de-prieteni-razboiul-clandestin-al-blocului-sovietic-cu-romania_1_taburi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii