sâmbătă, 8 martie 2014

Exact ca in reclama cu Hemoroeasy iubitii conducatori ai Romaniei se intrec in a face lobby gazelor de sist. Cu cat or fi platiti pentru a fi partasi la planuirea unei asemenea crime nu stie clar dar unii dintre dansii sunt chiar insistenti in nesimtirea lor continua.

S-a dovedit deja ca exploatarea gazelor de sist presupune costuri de productie mai mari decat profitul realizat. Atunci de ce se incapataneaza sa se faca aceste exploatari daca nici profit nu se face si exista riscul ( garantat ar spune unii ) de a contamina pamantul si apa cu agenti chimici poluanti ?

Singura explicatie pentru aceasta crima cu premeditare planuita de conducatorii Romaniei , slugi aservite intereselor straine impreuna cu companiile care exploateaza gaze de sist ar fi acela de a contamina intentionat rezervele de apa potabila pentru a avea apoi un monopol si deci un control asupra apei potabile care astfel nu va mai fi gratis la dispozitia omului de rand ci va fi controlata de o elita oculta .

Scenariu pare unul cu accente conspirationiste dar trebuie luat in calcul ca dupa un acest gen de scenariu s-au "filmat" mai multe “reality show-uri” in SUA si in alte parti ale lumii sub acoperirea exploatarii gazelor de sist si sub acoperirea “independentei energetice”.

Deja matrozul chior a mai facut o gafa declarand de curand ca Romania este deja independenta energetic deci in consecinta nu s-ar impune exploatarea gazelor de sist. Asa ca dupa cate vad “endependenta energetica” incepe sa semene din ce in ce mai mult cu “endependenta justitiei” in Romania.


fereste-ma-doamne-de-prieteni-razboiul-clandestin-al-blocului-sovietic-cu-romania_1_taburi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii