marți, 4 martie 2014


Ziua de 3 martie a trecut fara sa fi stiut ca Bunicuta ranjitoare bolsevica trebuia sarbatorita. Asa ca voi scrie macar cateva randuri in “onoarea” zilei sale de nastere si voi fugi sa cumpar si cadouri : lumanari si coliva.

De ziua ta bunico Marcela ti-am facut tort de coliva si ti-am pus pe ea atatea lumanari cati oameni au murit la revolutie si dupa ea din cauza ta. Sa-ti stea in gat si sper sa te ineci cu ea .

De ziua ta iti doresc sa fii calcata de tren , tramvai si de toate mijloacele de transport in comun existente pe lumea asta . Iti doresc sa-ti taie capul Mircea Badea cu katana ca tot s-a aratat disponibil pentru asemenea servicii.

Iti doresc sa ai noua vieti ca pisica sa poti fi torturata si omorata in cate mai multe si mai oribile moduri. Iti doresc sa n-ai liniste si odihna nici dupa moarte criminalule. Fie ca sufletele celor morti din vina ta sa te bantuie pe vecie tradatoareo !

Iti doresc ca pamantul romanesc nici mort sa nu te primeasca sa nu-l spurci cu tradarea ta de neam si de tara.Iti doresc sa fii trasa pe roata cum au fost Horia , Closca si Crisan.

Bunica Marcela ai fost la fel de otravitoare ca si al tau unchi securist frate de faradelegi cu Visinescu si Ficior cei care au omorat romani patrioti in temnitele comuniste.

Iti doresc ceea ce le-ai dat tu in ziua de Craciun Ceausestilor !0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii