sâmbătă, 1 martie 2014


La Pungesti din pacate nu mai este nici libertate , nici drepturi fundamentale , nici respect pentru oameni batrani , nici pentru mediu , nici pentru pamant si ape curate.

Clasa politica actuala in care masele iesite in strada in 2012 si-au pus sperantele pare sa fie exact ceea ce oamenii nu credeau : vanzatori de tara , tradatori de tara si de neam.

La un moment dat Sandro Pertini spunea :

“ Cand un guvern lucreaza impotriva poporului , trebuie alungat cu pari si cu pietre .”

La noi in Romania  statul (si implicit guvernantii) a fost perceput cam intotdeauna ca un stat care a luptat impotriva cetatenilor si impotriva intereselor cetatenilor dar ca pana in ultimii ani parca niciodata nu s-a resimtit putoarea sulfuroasa si putregaioasa ce duhneste dinspre clasa politica actuala plina de corupti , de penali , de scursuri ale societatii puse pe capatuiala a caror locuri este in temnite intunecate , umede si reci nicidecum in fotoliile caldute in care flatuleaza dormind prin Parlament sau prin ministerele guvernarii.

Cand guvernantii ajung sa se “razboiasca” cu batrani si copii prin noroaiele Moldovei punand in scena reconstituirea filmelor istorice cu Stefan cel Mare in lupta de la Podul Inalt inseamna ca tara asta e intoarsa deja cu fundul in sus. Abuzurile sunt strigatoare la cer la Pungesti ; o localitate aflata in stare de asediu unde oamenii sunt lipsiti de libertatile fundamentele prevazute in constitutie.

Chiorii aia de la CCR nu vad  ca se incalca Constitutia Romaniei ? Sau vad doar cand le spune Basescu ? Apropo de Basescu l-ati vazut cumva la Pungesti sau sa zica ceva de abuzurile de acolo ?



Pentru cei de la Chevron astazi de 1 martie le urez un calduros : 

Să vă duceţi dracului de scârbe ordinare şi să vă puneţi sondele în locurile prin care aţi ieşit de aţi văzut lumina zilei ! “



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii