joi, 20 martie 2014


Mircea Sandu isi demonstreaza inca o data caracterul indoielnic si faptul ca merita indepartat de mult timp din fotbalul romanesc. Intr-o emisiune de la postul Dolce Sport comentatorul sportiv Cosmin Baleanu l-a avut ca invitat pe Mircea Sandu si au avut un schimb de replici pe tema rentei viagere de 75.000 de Euro pe care nasul trebuie s-o primesca.

Replicile nasului sunt naucitoare si este greu de inteles cum un asemenea individ nu a putut fi decuplat de mai mult timp de la carma federatiei de fotbal. Redau cateva din replicile sale :

Mircea Sandu: Traim intr-o tara de bagatori de seama, sa vorbeasca ei. Stiti ce conditii au presedintii de onoare din alte tari, care nu au muncit ca mine 50 de ani in fotbal? 

Cosmin Baleanu: Ati fost rasplatit, ati primit salariu pentru asta, nu ati facut-o degeaba.

Mircea Sandu: Si care e problema? Este prea putin ce primesc, este prea putin. Ca presedinte de Federatie, am stat ca un fraier. Daca as fi din nou presedinte, sub 200-300.000 pe an nu as munci nicio secunda. Si ii recomand si actualului presedinte, sub 150.000 de euro sa nu munceasca. Eu am facut sute de milioane in Federatie si nu am beneficiat unu la suta.

Pentru perioada cat a condus fotbalul romanesc Mircea Sandu are rezultate dezastruoase atat pentru nationala mare de fotbal a Romaniei cat si per ansamblu cu rezultatele cluburilor romanesti de fotbal si nivelul in general scazut al fotbalului atat la juniori , amatori si alte ramuri ale sale.

Dar zece ani cu executare cum ti se par Nasule ? Tot prea putin ?






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii