vineri, 7 martie 2014


Mai intai pui la Ministerul Culturii gigei sorinei stirbi pasionati de buretele microfoanelor apoi il pui pe cel mai antiroman posibil hun(or) sa faca cultura in "doi" limbi si spre o singura directie.

In mandatul anterior la Ministerul Culturii Kelemen Hunor a alocat din bugetul ministerului suma de 7,3 milioane de RON pentru monumentele maghiare din Covasna si Harghita si doar 0,09 milioane de RON pentru Sarmizegetusa Regia.

Tradus in procente in mandatul percedent intre 2009-2012 Kelemen Hunor a alocat doar 2% pentru monumentele romanesti si 98% pentru cele maghiare.

Prin complicitatea tradatoare atat a lui Basescu si PDL pe de o parte cat si acum a lui Ponta si USL noi romanii avem statut de minoritate discriminata in Romania. Maine poimaine ne vom trezi iarasi cu statutul oficial de “tolerati” pe pamantul nostru si al stramosilor nostri.

Avem o tara condusa de un presedinte si un prim ministru nelegitimi. Sunt profund antiromani , antidemocratici , mincinosi , corupti si tradatori. Cat de nesimtit poti sa fii ca prim ministru al unei tari incat sa pui ca ministru al culturii un antiroman declarat ? Un antiroman care a declarat ca il deranjeaza articolul din constitutia Romaniei care se refera la Romania ca stat unitar si indivizibil :


"România nu este stat unitar, această stare poate exista doar în visele câtorva politicieni români ..." 


fereste-ma-doamne-de-prieteni-razboiul-clandestin-al-blocului-sovietic-cu-romania_1_taburi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii