sâmbătă, 1 martie 2014

In primul rand vreau sa spun ca nu am nimic cu comunitatea de maghiari din Romania dar le detest sincer din toti rarunchii politicienii pe care si-au ales. Chiar n-ati gasit ceva mai bun decat aceste specimene ? N-aveti si voi niste moţi ai voştri ? N-aveţi nişte intelectuali capabili ca aştia pe care ni-i tot trimiteţi voi de la UDMR sunt mai dâmboviţeni decât damboviţenii nativi , autentici!

Din cate am putut sesiza zonele din România locuite de maghiari sunt destul de vitregite si chiar mi-a fost dat să trec prin zone locuite de unguri in care saracia aproape ca stă gata să strige la tine .

Când o să promovaţi şi nişte oameni care sa va reprezinte corect interesele ? Sa faca cu adevarat ceva pentru voi ? Ati votat la referendum in favoarea lui Basescu ; ati avut ceva de castigat ? Nu ! Ati avut doar de pierdut asa cum au avut si toti românii !

Atâta timp cât veti locui in aceeasi Românie legile proaste vor lovi fara discriminare in români si in maghiari deopotriva ! Un exemplu particular pe care l-am constatat a fost pierderea drepturilor pentru grupa I de munca : a afectat deopotriva si români si unguri.

Oare chiar nu se pot ridica si dintre maghiari niste oameni politici cu coloana vertebrala si cu principii ? Sa nu se inteleaga acum ca politicienii români ar fi mai buni dar ramane intrebarea de ce minoritatea maghiara continua sa-i aleaga pe UDMR-isti cu toate ca acestia nu fac nimic concret in beneficiul comunitatii lor. 

2Parale.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii