sâmbătă, 8 martie 2014


Cand rusii au patruns in timpul celui de-al doilea razboi mondial in Romania nu au venit cu mana goala. In afara trupelor si tancurilor sovietice acestia au mai adus si alte cadouri : au infiltrat alogeni scoliti din Maica Rusia in toate structurile statului.



Multi dintre acesti alogeni sunt bunicii si parintii celor care au condus si inca mai conduc destinele Romaniei. Cu toate ca oficial noi romanii am scapat de rusi de mult timp “cadoul” lasat de ei sub forma acestor alogeni care pot fi activati si reactivati oricand pentru a servi interese straine Romaniei reprezinta un adevarat cal troian si un pericol asupra identitatii si valorilor noastre nationale.


Ei si urmasii lor reprezinta aparatul represiv impotriva intelectualilor si opozantilor romani din perioada comunista din Romania. Ei sunt cei care au fost si sunt complicii lui Visinescu , Ficior si altii ca dansii. Veteranii patrioti romani au pensii de mizerie pe cand tortionarii patriotilor romani au pensii mari si traiesc in huzur.Aceeasi situatie este prezenta si in Republica Moldova - securistii URSS-ului primesc pensii mari din banii publici ai basarabenilor pe ai caror bunici sau parinti i-au torturat , ucis sau deportat.

Daca nu va explicati antiromanismul oficial practicat de cei care conduc de 24 de ani destinele Romaniei si ne tradeaza zi de zi si ne-au adus la sapa de lemn e destul sa cititi biografia fiecarui dintre ei si veti trage concluziile singuri .

Nici unul dintre ei nu-si merita terminatia “-ESCU” din numele lor. Toti au imprumutat-o in fals pentru a-si ascunde descendenta khazara :

Iliescu = IVANOVICI ,

 Constantinescu=PATAIEVICI,

 BASESCU=BRAUNOVICI,

Ponta=NAUMOVICI.

Astfel daca astazi khazarul Ponta tradeaza interesele Romaniei si ale romanilor in favoarea UDMR nu trebuie sa mai mire pe  nimeni. De altfel triburile khazarilor si cel al maghiarilor impreunate plus popoarele bastinase pe care le-au asimiliat fortat (populatiile intalnite de khazari si maghiari din Campia Panonica erau inrudite cu tracii) au format natiunea de astazi a ungurilor.


Valorile pur romanesti sunt zilnic agresate si puse la zid , injosite si luate in ras. De ce sunt patriotii romani facuti nebuni ? Ce e rau in a fi patriot ? Da' sa-ti tradezi tara e mai bine ? E cool ?


fereste-ma-doamne-de-prieteni-razboiul-clandestin-al-blocului-sovietic-cu-romania_1_taburi

5 comentarii:

  1. De accord 100%!

    Ciudat este ca cititorii NU prea lasa comentarii! Sau vor sa le lase cind va fi mult prea tirziu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea este ca doar asistam la schimburi la virf de “evrei”! Fostii “evrei” cominternisti, cu “evreii” occidentali si cei de pe Wall Street!

    Ginditi-va in o mie de feluri! tot la acest raspuns veti ajunge!

    Acest “transfer” are acum loc in Ucraina! Ce se va intimpla? Se va intimpla la fel ca in Romania! L-am intrebat public pe tovarasul presedinte Braunovici:

    Toavarase Presedinte! Priviti scenariul pe care l-ati parcurs in ultimii 10 ani cu Romania! asta se va intimpla si in Ucraina!

    Nu ne-ati spus ce ati facut in Israel! V-au felicitat confratii pentru sprisinul adus la PALESTINIZAREA Romaniei?

    ADICA DACA UCRAINA S-A “PREDAT” LA UE, ASTA VA INSEMNA! (v. scenariul Lacustelor Mondiale din Romania):

    1- In 5 ani veti fi datori la FMI cu peste 300 de miliarde de dolari! Si NU uitati! Uriunde a venit FMI-ul praful s-a ales! Banci camataresti jidanesti care se ajuta pe ele insele!

    2 – In 5 ani NU veti mai avea banci si nici capital propriu! Lacustele Mondiale vi le vor lua MOCA!
    Vezi cum au disparut Bancorex, Dacia Felix si BCR! Roamania a ramas fara capital.

    3 – In 5 ani NU veti mai avea industrie deoarece totul este un “morman de fiare vechi!” Tehnologia ucrainiana este si mai veche si mai proasta decit am avut noi in tara!
    (v. jidanul Petre Roman)

    4 – Nu veti mai avea nici system de irigatii si nici agricultura (tot in 5 ani)

    5 – UE va va trimite pe cap – incepind din acest an – zeci de mii de Chevroane si Exxoane si mai ales tromboane si va va face paminturile VARZA! Va veti vinde paminturile in special la camatarii jidani / khazari.

    6 – Educatia va fi terminate deoarece va “trebuie” cetateni McDonald ca in USA si ca in UE!

    7 – Sanatatea va fi terminate de asemenea, deoarece sinteti PREA multi! Zeci de mii de farmacii vor aparea (tot in 5 ani) cu pastilele corporatiilor din UE care NU va vor insanatosi!

    In fapt, I-ati schimbat pe jidanii / khazari / sionisti de la Moscova – neo-cominternisti – cu jidanii de pe Wall Street, via UE / Bruxelles!

    PS. Mai bine faceti ce a facut Islanda si NU numai!: dati-ii pe toti afata din tara voastra! (cit o mai aveti si daca mai apucati)
    Noi romanii NU am fost in stare din cauza cozilor de topor – puse la conducere de Lacustele Mondiale – si a submediocrilor aflati in politica romaneasca!

    ROMANI! Scrieti pe YouTube: JEW MAFIA ca sa intelegeti pe ce lume traiti!
    Ar ride si curcile daca 16 milioane de sionisti khazari care isi spun "semiti" si "alesii Domnului" vor ingenunchea 7 MILIARDE DE PAMINTENI! Asta incearca aceasta semintie de crima organizata sa faca!

    ASTA ESTE ADEVARUL! NU-L MAI CAUTATI LA PONTA SI BASESCU CA EI SINT NISTE PAPUSARI MICI AI OCULTEI MONDIALE! SI NU SINT ADUSI LA PUTERE DEMOCRATIC DE ROMANI CI DE MAFIA JIDANEASCA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hienelor, cum va mai rabdă pământul? Aţi jefuit o ţară, un popor!


    RăspundețiȘtergere
  4. Hienelor, cum va mai rabdă pământul? Aţi jefuit o ţară, un popor!



    Gheorghe Serbanescu's photo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Teoria cu descendenta khazara este o intoxicatie evreiasca... pt a se spala pe maini de crimele comise.In realitate toti sunt evrei.

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii