duminică, 9 martie 2014


Pe banii Ministerului Culturii al Romaniei se publica propaganda sionista antiromaneasca deci pe banii contribuabililor romani !

Khazarii reprezinta un trib de salbatici ai stepelor din regiunea Caucazului , bautori de sange uman, un popor nomad fara cultura scrisa care impreuna cu rudele lor prin alianta, hunii , au ingrozit doua continente (Europa si Asia) acum aproximativ 1000 de ani prin sadism si placerea de a ucide.

Regele si casta razboinicilor khazari s-au convertit la religia iudaica / mozaica nu din simpatie sau din convingere religioasa ci pentru ca le servea de minune scopurilor politice. O religie care le dadea “legitimitate” de a stapani peste intreaga lume se potrivea ca o manusa tendintelor agresive si expansioniste ale khazarilor.

In afara scopurilor politice khazarii au adoptat religia iudaica / mozaica si pentru ca erau presati din ce in ce mai tare de musulmani pe de o parte si de crestini pe de alta parte.

Nedorind sa adopte nici religia musulmana nici cea crestina decizia lor este surprinzatoare dar trebuie tinut cont ca doar elita khazarilor  (khazarii albi sau Aq-khazarii sau taidsi(nobili) ) era convertitata cu adevarat la religia mozaica si populatia de rand de origine turcomana / turcica (khazarii negri sau kara-khazarii) era lipsita de educatie si de “beneficiile” noii religii fiind analfabeti , pagani si nomazi.

De fapt si astazi tribul khazar este considerat de catre turci ca facand parte din marea familie a turcilor. Imperiul otoman si-a recrutat din aceasta zona soldati de elita pentru cavalerie considerand tribul o sursa excelenta de noi razboinici avand si avantajul limbii native de origine turcica.

In secolele VII-VIII khazarii dominau spatiul dintre Marea Neagra si Marea Caspica semanand teroare pana pe teritoriul Georgiei si Armeniei de astazi , partea estica a Europei si in imensitatea stepelor scitice.

Din tribul khazar s-au desprins mai multe grupuri de razboinici nomazi care s-au unit cu triburile de maghiari , maghiarii fiind un fel de triburi vasale khazarilor si au format impreuna o alianta care sa tina piept unor noi invadatori chiar mai violenti decat khazarii si maghiarii la un loc : vikingii rhusi (stramosii rusilor de astazi).

Astfel caracterul etnic al maghiarilor s-a modificat prin contopirea cu khazarii si ungurii de astazi nu sunt decat un amalgam format prin contopirea maghiarilor, khazarilor si populatiilor asimilate fortat de-a lungul timpului. Prin inaintarea lor agresiva in regiunea Donului (Ucraina de astazi) vikingii rhusi ( stramosii rusilor) i-au impins pe maghiari si khazari fortandu-i sa se refugieze in campia Panonica acolo unde au asimilat fortat populatia nativa si au pus bazele viitorului regat al ungurilor.

Plecand de la aceste fapte istorice khazarii sionisti de astazi  , un soi de struto-camile incearca sa rescrie istoria ( mai degraba s-o falsifice) conform unei false teorii ale existentei milenare a evreilor pe teritoriul Romaniei de astazi sau al vechilor hotare ale Daciei. In anul 2002 a fost republicata pe cheltuiala Ministerului Culturii din Romania , pe banii contribuabililor romani o lucrare prin care se sutine aberatia ca Dacia ar fi fost colonizata de catre Imperiul Roman cu populatie evreiasca din provincia Iudeea ( Tesu Solomovici , in lucrarea Romania Iudaica).





1 comentarii:

  1. Asa este!

    Khazarii sau jidanii "evrei" de la noi NU au nicio legatura cu evreii sepharzi care sint urmasii evreilor biblici!

    Khazarii - pe scurt jidanii - au folosit secole de-a rindul aceasta minciuna foarte convenabila lor ca sint "poporul ales" si prin urmare semiti! In zilele noastre ei sint in mare parte "evreii" SIONISTI!
    Ei sint fauritorii revolutiei francize, a celor doua razboaie mondiale si a "inventarii" comunismului!

    Au distrus Palestina pentru a avea unde sa se refugieze pentru crimele facute impotriva umanitatii! Evreii - semiti - din Israel cit si din alte zone ale lumii NU sint in general de accord cu jidanii khazari si NU imbratiseaza ideile acestora, insa le place sa primeasca bani furati de la khazari si alte bunuri si foaloase materiale!

    Limba jidanilor NU este cea ebraica (ca a evreilor sepharzi) ci YIDIS de provenienta turcica! Acest fapt este cea mai buna dovada a neapartenentei KHAZARILOR la triburile SEMITE!

    La ora actuala, khazarii sionisti (jidanii) reprezinta cea mai mare si mai periculoasa grupare de crima organizata din lume! Sint cunoscuti sub numele de MAFIA "EVREIASCA" / JIDANEASCA / KHAZARA!

    Urmariti va rog urmatoarele adrese:

    http://www.youtube.com/watch?v=y3GMDcFOq0g
    Crima Organizata Zionista

    http://www.fara-secrete.ro/un-evreu-denunta-nivelul-incredibil-de-rasism-pe-care-e-bazata-legea-evreiasca/
    Un evreu sephard (semit) demasca minciunile jidanilor / khazarilor

    http://khazaria.com/
    Istoria Imperiului Khazar

    http://www.rbnpress.info/wp/viata-unui-evreu-american-in-israel-de-jack-bernstein/
    Viata unui evreu American in Israel

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii