luni, 10 martie 2014



Guvernul khazarului Ponta Naumovici a trecut pe şest o hotarare prin care a sters o datorie de 500 de milioane de EURO a Rompetrol (companie controlata de catre kazahi ) catre statul roman.

Pe site-ul reportervirtual.ro gasim un articol in care ni se spune ca firma de publicitate a rudelor apropiate ( mama si cumnatul) lui Ponta Naumovici are afaceri impreuna cu Rompetrol deci conflict de interese !



Atunci de ce nu ne sterge datoriile la toti romanii domnul khazar Naumovici ? Pentru ca atunci cand spui romani acest cuvant nu seamana nici cu kazahi nici cu khazari nici cu mama si nici cu cumnatul ?

Cata ipocrizie si demagogie din partea lui Naumovici cand critica actele de coruptie ale matrozului chior de la TreiCoceni ! Luati-va de mana tradatorilor si plecati naibii din tara asta ! Duceti-va unde isi are barlog uciga-l toaca !

Oare nu jucati un teatru ieftin cu totii atat matrozul chior cat si coabitacii de Naumovici si Crinut ? Nu cumva va bateti joc sub masca unei asa zise lupte politicie mediatice ? Da-le prostilor mult circ ... paine mai putina ca fac colesterol si se imbolnavesc si nu mai pot munci pe urma sa-si achite taxele !


1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii