sâmbătă, 10 mai 2014


Priviti cu atentie harta de mai sus ! Este harta accidentelor provocate in urma folosirii fracturarii in Statele Unite ale Americii. Accidentele consta in scurgeri accidentale de lichid folosit la fracturare, contaminarea apei si a solului , explozii , incendii, poluarea aerului , animale moarte ,etc

Daca SUA isi permit sa foloseasca aceasta tehnologie in zonele slab populate , cu toate ca uneori au fost afectate si unele zone mai intens populate , in Romania aceasta tehnlogie a fracturarii hidraulice reprezinta o adevarata bomba ecologica.

Daca noi romanii nu ne vom mobiliza impotriva acestui holocaust provocat de om in lacomia sa dupa profit cu orice consecinte vom deveni dintr-o tara care se mandrea cu solurile sale nepoluate si perfecte pentru agricultura intr-o tara cu peisaje apocaliptice.

Romania nu-si permite sa-si strice pamanturile , sa-si strice apa si solul ar fi cea mai grava greseala a Romaniei. Trebuie urgent obtinuta interzicerea exploatarii gazeleor  de sist in Romania asa cum au inteles si facut deja si vecinii nostri bulgari.

Impactul acestei tehnologii a fracturarii este atat de mare si de nociv asupra mediului incat poate fi considerat un adevarat genocid. Politicienii romani care ne conduc nu ne mai reprezinta interesele , ne-au tradat pentru a-si atinge scopurile lor meschine , sunt niste oameni mici atinsi de rautate si prostie.

Surse : 
http://earthjustice.org/features/campaigns/fracking-across-the-united-states

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii