marți, 6 mai 2014


Si daca esti satul cine te opreste domnule Sabin Gherman sa pleci si sa ne lasi ? Mai ales ca daca vrei "la Hungaria" nu trebuie decat sa treci parleazul si esti acolo. Daca unica ta satisfactie in viata este sa-ti denigrezi tara si neamul de ce nu incepi domnule inca de acasa cu familia ta, sau nu-ti mai consideri rudele romani ?

Daca te-ai saturat de Romania de ce nu pleci invartindu-te domnule ? Acum sunt granitele libere , poti pleca oriunde vrei , fara sa te opreasca nimeni. Daca dumneata esti o asemenea "valoare" crezi ca Romania se va opri in loc daca dumneata nu mai esti ?

Ba chiar cred ca Romania va rasufla usurata , ca si cum ar fi scapat de o capusa , de un parazit vopsit in culorile Ungariei. Cine te plateste domnule sa arunci cu excremente in toate valorile romanesti ? Serviciile secrete maghiare , AVO sau chiar insusi Soros ?


Sub masca perfida a luptatorului anti-sistem dumneata faci un joc foarte periculos si iti bati joc de neamul romanesc, sustinut din umbra de banii extremistilor si iredentistilor maghiari. O sa vina si timpul cand toti tradatorii neamului romanesc isi vor primi rasplata cu varf si cu indesat.

Dumneata domnule Sabin Gherman o faci pe-a ursul zicand tot timpul : " Mor , mor , mor ..." si nu mai mori in ciuda majoritatii romanilor. Exact ca ursul dumneata spui :" M-am saturat de Romania";  pai si daca te-ai saturat ce mai stai , ce mai astepti ? Mori dracului odata ca ursul sau pleaca daca te-ai saturat !

Dar dumneata nu alegi nici una din variante si continui sa continui sa-ti denigrezi tara , sa-i denigrezi pe romani , obiceiurile si traditiile acestora sub jalnica si perfida acoperire a "luptatorului" anti-sistem. Atat de anti-sistem ca este pornit doar impotriva unor partide si pentru altii e mielusel si cand e cazul chiar si pupincurist.

Nimic nu este demn de dispret si batjocura decat un roman tradator care se dovedeste a fi un propagandist antiroman.

"Ria Ria Ria Ria sa te cari din Romania !"

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii