joi, 15 mai 2014


Am urmarit recent un clip video despre Victor Ponta care mi-a confirmat inca o data ceea ce deja stiam sau in unele cazuri banuiam despre el : este o persoana arivista , controlata de politicienii imbatraniti in rele , o marioneta aflata in mana unor tradatori de tara , un avatar parsiv al bunicutei dornica de mineriade si de alte activitati specific "muncitoresti".

1) Daca e sa urmam ideologia dupa care conduc acesti tradatori bolsevici ai neamului romanesc , primul motiv pentru care romanii ar trebui sa-l voteze pe Ponta este originea sa "sanatoasa" : bunicul sau de pe mama se numea Naumovici (Grigore Naum, fost voluntar in Spania, probabil recrutat acolo de GPU, refugiat in URSS, parasutat in tara, director al Editurii PCR, apoi general de securitate) si era parte a sistemului bolsevic al NKVD infiltrat in Romania pentru a suprima elitele Romaniei si luptatorii anticomunisti.

Pentru cine nu stie ce inseamna pentru romani NKVD e destul sa caute informatii despre ce s-a intamplat cu peste 2000 de romani la Fantana Alba.

2) Ponta este marioneta lui Iliescu , asa ca daca inca il mai iubiti pe Iliescu votandu-l pe Ponta e ca si cum l-ati vota pe Iliescu ( alt tradator al Romaniei , de asemenea si el cu origini sanatoase , dintr-o familie inrudita cu familia regala Cioaba , familie a caror origini sunt chiar in Maica Rusia : Ivanovici )

3) Despre Ponta se sopteste pe la colturi ca si-ar fi batut tatal imobilizat la pat ... asta nu ne poate dovedi decat ca va fi un "tatuc" pentru romani mai "bun" si decat Stalin

4) Ponta si-a parasit sotia insarcinata in 6 luni pentru a se casatori cu Daciana Sarbu , cu toate ca socrul sau Ilie Sarbu nu a fost de acord cu aceasta casatorie si timp de doi ani relatiile intre acestia au fost foarte reci

5) La inceputul anilor '90 Ponta a incercat meseria de bancher la Paris ; a nu se intelege gresit nu avea nici o treaba cu finantele ci cu bancile de prin parcurile si garile din Paris pe care le folosea pe post de pat , cu alte cuvinte a contribuit la bunul renume al Romaniei in Franta pregatindu-se pentru viitorul sau politic incercand la propriu sa se puna in pielea unui boschetar.

Ei asa ceva mai rar intalnit la politicieni : el a incercat la propriu sa traiasca precum poporul inainte macar de a sti ca va urma o cariera in politica!

6) Asupra lui Ponta planeaza niste banuieli ingrozitoare in cazul mortii procurorului Panait. Cu alte cuvinte un suspect de crima vrea sa fie presedinte in Romania.

7) Ponta este un plagiatori dovedit. Daca pestele de la cap se impute , ce exemplu poate da acest doctor "indecent" poporului ?

8) Ponta este cunoscut pentru relatii extraconjugale si "nepotrivite" conform mai multor articole din presa romaneasca. Unul dintre cele mai rasunatoare scandaluri este legat de Iulia Vana ,  pe care Ponta a rasplatit-o cu functia de viceprimar.

9) In 2012 Ponta a promis ca va interzice exploatarea gazelor de sist daca va ajunge cu USL la putere. Imediat cum a vazut puterea in mana a semnat documentele pentru concesionarea zonelor vizate pentru exploatarile gazelor de sist.

OM DE ONOARE DOMNULE ! Se tine de cuvant !

10) Ultimul motiv dar nu si cel mai putin important pentru care Victori Viorel Ponta merita votat este un cumul de calitati : este incompetent , mitoman , parsiv , tradator, plagiator si fara coloana vertebrala.


Motive mai sunt inca foarte multe dar ne-am limitat doar primele zece care ii fac o imagine edificatoare.





Sursa:

http://www.criterii.ro/index.php/en/viral-pe-net/9557-video-infiorator-cine-este-cu-adevarat-victor-ponta

1 comentarii:

  1. Deşi în actuala politică, ILIESCU este urmaşul lui LENIN, totuşi avem nevoie acum de sprijinul SUA!
    https://www.facebook.com/pages/Un-mesaj-rar-intalnit-pentru-opinia-publica/378757047014#

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii