marți, 27 mai 2014


Piesele auto contrafacute le pot aduce moartea soferilor si pasagerilor din masina si inchisoarea celor care le vand. Piesele auto contrafacute provoaca de asemenea defectiuni majore autoturismelor.In ultimul timp s-au inregistrat din ce in ce mai multe componente auto falsificate asa ca legislatia s-a schimbat.

Pentru ca de cele mai multe ori falsificatorii prefera sa falsifice piese Dacia Logan , a evita sa cumparati pieste auto contrafacute cumparati Piese auto Logan numai de la distribuitori autorizati.Cel mai simplu este sa cumparati din magazinele online care au de multe ori un stoc mai mare chiar decat unele magazine traditionale sau service-uri, preturi cu pana la 70% mai mici in online, plata in rate fara dobanda .

Cumparand online veti fi sigur ca alegeti exact ceea ce va trebuie fara sa apelati la consultanta profesionala si fara sa fie nevoie de deplasare. Livrarea este rapida ea facandu-se de multe ori chiar si in 24 de ore  la tine acasa sau la service .

De foarte multe e greu sa faci diferenta intre piesele originale si cele false , doar un ochi format putand gasi aceasta diferenta, adeseori descoperindu-se piesele contrafacute doar atunci cand soferii ajung cu masina la service. Din aceasta cauza am hotarat sa facem un ghid prin care sa puteti depista aceste falsuri.

Iata de pilda mai jos cum puteti depista diferenta intre Piese Dacia autentice si piesele contrafacute :

Desi pare greu de crezut, o placuta de frana contrafacuta se comporta diferit fata de cea de origine. La 130 de km/h, distanta de franare a unui vehicul echipat cu placute contrafacute este cu 30 de metri mai mare decat cea a unui vehicul echipat cu placute de frana de origine.

In continuare va aratam cum sa faceti diferenta intre Piese Logan autentice si cele contrafacute. Test comparativ intre o bara de Logan contrafacuta si una originala. Cea contrafacuta este casanta, nu are aceleasi proprietati la revopsire si are elemente de imbinare neconforme.


Marea majoritate dintre aceste Piese auto Logan pe care falsificatorii le falsifica de obicei sunt placutele de frana. Numai in anul 2008 au fost capturate si distruse 15000 de astfel de placute de frana, provenite din China.




Specialistii va sfatuiesc sa nu cumparati Piese Dacia ,  decat de la distribuitori autorizati. Altfel riscati pe langa faptul ca va pot provoca grave defectiuni ale autoturismelor si siguranta dumneavoastra sau a pasagerilor.

Surse :

http://www.autohut.ro/

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/vanzarea-de-piese-auto-contrafacute-se-pedepseste-cu-inchisoarea-ce-risca-soferii-care-le-cumpara.html

http://www.loganclub.ro/forum/comparatii_piese_contrafacute_vs_origine_logan-t31641.html

1 comentarii:

  1. Chiar si scuturile de motor pot fi contrafacute, corect, este si acesta ca orice piesa? Pentru a fi siguri de calitate, alegeti mereu magazinele care va ofera siguranta, precum acesta: https://www.auto-hak.ro/scut-motor-metalic/citroen/jumper.html - chiar si Loganul are nevoie de un scut de motor!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii