duminică, 25 mai 2014


Traim vremuri asemanatoare cu anii premergatori celui de-al doilea razboi mondial. Criza economica, coruptia , masurile de austeritate , somajul duc la ascensiunea partidelor extremiste , fie ca sunt de extrema dreapta sau stanga.

Daca in Franta au castigat alegerile europarlamentare cei de la partidul de extrema dreapta Frontul National , un soi de neonazisti care "iubesc" romanii si tiganii din Romania la noi in tara au castigat alegerile neocomunistii criminalului si tradatorului de tara Marcel Ion Ilici lvanovici Iliescu.

Atfel spus in Franta au castigat alegerile europarlamentare neonazistii iar in Romania neocomunistii.Incotro se indreapta Europa? E vina partidelor cu traditie ca se intampla un asemenea fenomen. Asta inseamna ca ele si-au pierdut de tot credibilitatea si sunt atat de compromise incat au reusit sa faca loc pana si celor care sar cel mai tare gardul , celor mai extremiste partide.

Fara un echilibru intre puterile executiva , puterea legislativa si puterea unei prese echidistante intr-o tara se naste haos si lucrurile aluneca catre anarhie si extremism. Cel putin la noi in Romania acest dezechilibru este atat de vizibil incat a produs daune iremediabile.

Este curios cum oamenii n-au invatat inca nimic din istorie si repeta aceleasi greseli , culmea, dupa scenarii identice. Cand forta democratica nu-si mai face datoria apare extremismul. Nu va lasati inselati ! PSD-ul reprezinta un neocomunism care dupa castigarea puterii depline se va transforma intr-un adevarat bolsevism! S-a vazut in cei doi ani ca Romania a devenit usor dar sigur condusa de o dictatura neocomunista.

Traim vremuri tulburi si ar trebui sa fim atenti pentru ca aceste rezultate nu sunt surprinzatoare. Istoria se repeta si cine nu a invatat inca din greselile istoriei este condamnat sa le repete.

2 comentarii:

  1. Neo-nazisti ? Sa inteleg ca toti cei care isi iubesc tara,vor afara din EU (Doamne da,sa se intample cat mai repede,scapam si noi din UE) si nu vor toti negri din Africa sa-i invadeze (nici eu nu vreau asta pt viitorul Regat al Romaniei,care de fapt nu sa terminat niciodata ) sunt nazisti ? Terminati cu stereotipurile.
    In Romania e adevarat,imbecilii bolsevici din partidele principale,neo-comunistii,au castigat :| Sa speram ca o sa se decida un independent sa candideze la prezidentiale in Toamna

    RăspundețiȘtergere
  2. isi iubesc tara bravo lor, dar o prea urasc pe a noastra si pe a multor altora, iar la faza cu negrii scuza-ma ca daca tocmai ei care au militat pentru libertatile scalivilor negri din America au acum ceva impotriva atunci sunt cea mai ipocrita tara din lume

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii