joi, 10 iulie 2014



Adevarata mafie si mult mai periculoasa decat mafia clasica a borfasilor sau batausilor de pe "teren" este asa numita mafie a gulerelor albe. In Romania nu exista partide sau ideologii ci doar grupuri de interese de tip mafiot care se afla la conducere sau coordoneaza adevarata mafie din strada, ii ofera protectie si logistica, mentin economia subterana si contribuie la slabirea si distrugerea economiei reale.

Daca va uitati pe harta o sa gasiti cele mai oribile creaturi ale Romaniei, nu atat din punctul de vedere al aspectului lor fizic ci din punctul de vedere al caracterelor acestora. Toti cei trecuti pe aceasta harta ori sunt deja anchetati ori sunt suspectati de a fi facut acte grave de coruptie, detin averi nejustificate si cu toate astea justitia libera si independenta a lui Basescu doarme ca boul pe coada.




In Romania este un paradox macabru: poti fi arestat pentru cine stie ce fleac pe care poate nici macar nu l-ai facut sau nu este trecuta nici o pedeapsa in legislatie pentru asta dar o gramada de mameluci care jefuiesc si distrug aceasta tara si multe dintre faptele lor sunt prezentate de catre mass media opiniei publice nu sunt suparati de multe nici macar cu o intrebare.

Cele cateva exemple de justitie "independenta" pe care le-a facut odiosul regim Basescu (la ordin bineinteles), care n-au fost nici alea altceva decat pedepsirea oponentilor politici si deci doar niste exemple izolate si fortate sunt fix cativa stropi de urina impotriva unui vant naprasnic.

Mai nou DNA-ul dezvaluie ca de 10 ani avem o coruptie uriasa mai pe la toate ministerele si cam prin toate guvernarile, indiferent de culoarea lor politica. Pai ce-a facut domnule justitia asta "independenta" timp de zece ani, a dormit ca boul pe coada?

Interlopii din strada, aia de care ne lovim noi direct cu alte cuvinte, sunt de multe ori chiar protejati si sustinuti de catre partidele politice. Cum ar fi fost altfel posibil ca Bercea Mondial sa aiba peste 100 de dosare penale cu NUP? De aceea prima data este prioritar sa fie eradicata mafia politica pentru ca de multe ori aceasta coordoneaza mafia adevarata din strada, fie ca e vorba de evaziune, infractiuni comerciale, contrabanda sau chiar infractiuni cu violenta. 



1 comentarii:

  1. Schema perfecta de palestinizare a Romaniei sub controlul khazarilor sionisti care-si mai spun si "evrei"! Asta este! Se intimpla din 1989 incoace!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii