miercuri, 16 iulie 2014



 Orice asemanare fizica intre cele doua personaje din imagine este pur intamplatoare insa nu si asemanarile dintre caracterele celor doua si rolul lor nociv si toxic asupra poporului roman si al politicii romanesti.

Poate ca Elena Udrea, sau Nuti asa cum o "alinta" presa, nu a ordonat cu mana ei uciderea sau torturarea romanilor precum a facut Ana Pauker in perioada terorii comuniste din Romania dar indirect se face vinovata de crime oribile impotriva poporului roman.

Prin introducerea unor neaveniti in politica romaneasca s-a inversat pur si simplu si daramat orice scara normala a valorilor din Romania si s-au pus destinul si viitorul acestei tari la dispozitia unor oameni cu o slaba pregatire, care au dat dovada de incompetenta crasa, prostie ridicata la rang de arta si coruptie de tip mafiot.

Ce a recomandat-o pe Elena Udrea pentru functiile pe care le-a ocupat pana acum in Romania? Vocea si talentul? In ce instrumente o fi suflat pana acum Nuti si ce talente ascunse are numai ea poate sti si cei care au promovat-o si lasat-o sa hacuiasca resursele Romaniei si sa-si bata joc de niste domenii in care ar fi trebuit promovati oameni competenti si nicidecum cocote stranse de prin tot felul de maracini.

Nuti a fost neavenitul din politica romaneasca ce s-a cocotat direct la varful ei sarind toate etapele normale, gurile rele spunand ca a mai "sarit" si altceva intocmai ca o capra neagra sau cum le place romanilor sa spuna, ca o oaie neagra a politicii romanesti.S-a inconjurat numai de oameni falsi, de lingai si de pupincuristi voiosi in prezenta sa, de aplaudaci si de fripturisti.

Rolul sau in politica romaneasca este profund nociv si toxic, servind drept un exemplu de "ASA NU!" pentru viitoarele femei ce vor un viitor politic. Afisarea exagerata a decolteurilor, a rochiilor mulate sau a achizitiilor de ultima moda, posete scumpe, bijuterii, etc in conditiile in care guvernarile basiste in care si ea a ocupat functii inalte s-au dovedit a fi catastrofale nu au facut decat sa-i zugraveasca o imagine de pitipoanca a politicii dambovitene.

Ana Pauker face parte din galeria celor mai odiosi criminali ai neamului romanesc, fiind responsabila pentru un adevarat genocid impotriva poporului roman, gasind diferite pretexte pentru a aresta, tortura si ucide practic pe oricine dorea.

Elena Udrea face si ea parte din galeria celor mai odiosi politicieni romani care si-au batut joc de banul public, facand cele mai imbecile si inepte investitii pe care si le-au putut vreodata imagina romanii. Spre deosebire de Elena Udrea, Elzbieta Bienkowska, ministrul polonez al Dezvoltarii Regionale a cheltuit toti banii de la UE pentru diferite proiecte in infrastructura, 600 de kilometri de autostrada, gari, cai ferate, investitii in sanatate, IT, educatie. Practic aici s-a vazut diferenta intre numirea unui om competent in Polonia unde au fost absorbite toate cele 68 de miliarde de Euro oferite de UE si neavenitul din Romania care a sarit toate etapele normale ale unei cariere politice si a fost cocotat direct in varful politicii romanesti!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii