marți, 8 iulie 2014



Romanii au urat Securitatea pentru ca ea reprezenta in primul rand tradare, obedienta catre interesele sovieticilor si o opresiune brutala indreptata impotriva romanilor patrioti si anti comunisti. Insa dovada cea mai clara ca in decembrie '89 nu a fost revolutie ci o lovitura de stat consta in faptul ca astazi Romania este condusa tocmai de catre fostii securisti tradatori de tara, de copiii sau nepotii tortionarilor parintilor si bunicilor nostri.

Printre ei se numara si securistul tradator sef: Traian Basescu. Conform arhivelor de stat din Belgia, care au fost de curand desecretizate, ni se dezvaluie aspecte din activitatea unor fosti securisti romani de pe teritoriul regatului belgian. In aceasta retea au fost implicati si Traian Basescu si prietenul sau, generalul Dragos Diaconescu (implicat dupa revolutie in lumea interlopa, vezi dosarul bancherilor). Reteaua acestora a fost descoperita de catre belgieni ca vindea secrete tehnologice si militare sovieticilor.

Acest Dragos Diaconescu a fost avansat de la gradul de colonel SIE in rezerva, la cel de general cu o stea, in vremea regimului Basescu si era unul dintre invitatii de onoare ai administratiei prezidentiale cu ocazia zilei nationale.

In 1991, sub titlul "De l’argent pour la Securitate"( Bani pentru securitate) saptamanalul "Europe Magazine" a publicat un articol din care reiesea ca Dragos Diaconescu a tepuit o firma portugheza numita „Armorim e Irmasos”. In Romania,Dragos Diaconescu, fostul tovaras de "securitate" si prieten al familiei Basescu s-a dovedit a fi eminenta cenusie a unei retele de escroci bancari.Gruparea constituita din interlopi si bancheri isi desfasura activitatea intr-un apartament dintr-un imobil de pe bulevardul Carol I ce apartine SC 3D Real Estate SRL , societate al carui unic asociat este fostul ofiter DIE/SIE Dragos Diaconescu.

Iata deci ca pe langa Traian Basescu roiau de multa vreme interlopi pe care acesta ii avea ca prieteni. In afara disparitiei flotei, se pare ca atat timp cat Traian Basescu a fost ministru al transporturilor, lipsesc cele mai multe documente privind transferul activelor feroviare. Din 1998 pana in 2013, au disparut fara urma peste 60.000 de vagoane de marfa si 1.700 de locomotive din patrimoniul CFR. 

Se pare ca in orice domeniu a activat Traian Basescu in decursul vietii si activitatii sale acesta s-a inconjurat numai de controverse, dosare penale, coruptie, furturi grosolane si distrugere. Acest "om", daca il mai putem numi om, s-a ghidat in viata doar pe principiul: "dupa mine potopul!". Si asa a si fost; pe unde a trecut el si lacustele sale care ii erau prieteni pentru infaptuirea faradelegilor parca a trecut potopul.

Traian Basescu nu este mafiot! El este MAFIA insasi! Pe oriunde a fost si orice functie a ocupat acest om a invartit tot timpul cu batul in rahat. De la contrabanda pe care a facut-o, ca ultimul bisnitar, pana la distrugerea intentionata a unor vase culminand cu vanzarea si distrugerea intregei flote, distrugerea si haosul pe care le-a provocat companiilor de stat atat timp cat a fost ministru al transporturilor, furturile grosolane si retrocedarile frauduloase pe care le-a facut ca primar al capitalei si toate magariile si marlaniile demne de un dictator al unei tari din lumea a treia ii alcatuiesc lui Traian Basescu imaginea unui nas mafiot, un fel de "patron" al securistilor, sinecuristilor si interlopilor deopotriva.

El insusi securist si tradator, Traian Basescu a construit un sistem in Romania in care tara s-a transformat in raiul securistilor si al sinecuristilor. Pe deoparte latra in lumina reflectoarelor si lansa diferite acuzatii la adresa Rusiei ca pe ascuns sa primeasca bani de la Gazprom si campaniile sale electorale sa fie sponsorizate de catre Lukoil.

Dupa cum zice vorba din popor : "Spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti" puteti trage toti concluzia din faptul ca Traian Basescu si familia Basescu, se inconjoara de securisti, sinecuristi si de interlopi periculosi pentru societate.

Sinecuristilor si pupincuristilor basisti le punem o singura intrebare: de ce este un prieten mai bun Traian Basescu cu Ion Iliescu, chiar si decat a fost Adrian Nastase cu Iliescu si daca a "lasat" Basescu justitia independenta de ce nu a platit pana acum tradatorul de Iliescu pentru crimele sale si pentru tradare?

Surse:

1) http://www.cotidianul.ro/generalul-dragos-diaconescu-coleg-de-spionaj-in-belgia-cu-traian-basescu-198902/
2) http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/zeci-de-mii-de-vagoane-si-locomotive-cfr-disparute-cand-traian-basescu-era-ministrul-transporturilor-126912
3) http://www.sursazilei.ro/generalul-de-securitate-din-preajma-familiei-basescu-eminenta-cenusie-retelei-de-escroci-bancari/
4) http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/dosarul-bancherilor-generalul-die-dragos-diaconescu-a-pus-la-dispozitie-locuin-e-conspirative-pregatite-pentru-falsificarea-actelor-2368729.html
5) http://www.evz.ro/Securistul-Diaconescu-i-punea-la-dispoziie-locuinele-pentru-ntlniri-conspirative-1009022.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii