marți, 1 iulie 2014



Ce n-au inteles niciodata pe deplin romanii este ca ei trebuiau imediat de dupa '89 sa se desprinda de toate fantomele trecutului, asa cum au facut-o de pilda polonezii. Relicvele odioase precum Iliescu, Voiculescu sau Basescu nu trebuiau primite ci interzise din viata politica a Romaniei. Dovada sta in faptul ca plonezii sunt acum la cel putin 13 ani distanta cu nivelul salariilor fata de romani.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Basescu a colaborat cu Iliescu atunci cand au trebuit sa inabuse fenomenul Piata Universitatii, punand la dispozitie trenuri pentru minerii si securistii deghizati in mineri care au batut fara discriminare batrani, femei, studenti, copii, etc Daca ar fi trebuit sa ne luam doar dupa cele spuse de catre Miron Cozma poate n-ar fi trebuit sa-i dam crezare, dar au spus-o pana si oameni cu credibilitate asa ca in clipa de fata a devenit deja un adevar ce nu mai poate fi contestat.

Asadar, Dan Voiculescu se inscrie in randul relicvelor securisto-comunistoide ca si Iliescu sau Basescu, intrand in politica mai mult cu scopul de a capata "imunitate" pentru ilegalitatile si magariile de tip mafiot pe care le-a facut. Candva aliat politic chiar cu Traian Basescu, mogulul securisto-comunistoid Dan Voiculescu sta la baza unei lupte de propaganda mediatica ce a impartit romanii in cel putin doua tabere.

Si daca tot intra Felix la inchisoare de ce nu-l ia si totusi pe Traian Basescu cu el, caci tot nu mai pot unul de dragul celuilalt si se pomenesc unul pe altul de cate ori dau interviuri prin presa. Atat Voiculescu cat si Basescu isi incep si isi termina discursurile sau interviurile catre presa rostind numele celuilalt si aruncand cu rahat unul intr-altul. Poate Romania va fi un loc mai bun si mai linistit fara aceste doua relicve odioase securisto-comunistoide! 

1 comentarii:

  1. "Nu vrem bani nu vrem mancare, vrem pe Felix la-nchisoare!"

    ....suna mai bine:

    Nu vrem bani nu vrem mancare, vrem pe Felix la "racoare"!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii