vineri, 25 iulie 2014


Nu stiu cum se face, dar de cand a ajuns plagiatorul Ponta prim sinistru, Ministerul Culturii din Romania pare blestemat. Parca de cand a fost prins Victor Viorel Ponta cu plagiatul a inceput sa aiba alergie la orice tine de cultura, de invatamant si face tot posibilul de a se razbuna pe aceste domenii.

Altfel nu se explica de ce numeste in functia de Ministru al Culturii din Romania numai tot felul de specimene care nici macar nu stapanesc corect limba romana sau unii dintre dansii cu greu pot fi catalogati bipezi. Ba a numit acolo Gigei Stirbi, ba unguri care au "boala" pe cultura romaneasca si folosesc fondurile ministerului aproape exclusiv numai pentru monumente maghiare ignorandu-le tottal pe cele ale romanilor, ca sa ajunga in punctul culminant cand a ales o duduie ce considera limba romana limba straina(!?) si pe bipezi ii considera persoane cu handicap.

Citand-o intr-un fel pe doamna Rozalia Biro, cat de handicapat poti sa fii ca sa-ti bati joc in asa hal de Ministerul Culturii din Romania, mai ales astazi cand se vede cu ochiul liber ca tare geme, de prostie si de lene? Cum sa dai un instrument atat de important precum Ministerul Culturii din Romania in mana unora care au declarat ca scopul lor principal este acela al dezmembrarii Romaniei si acest instrument le serveste de minune la deznationalizarea si pierderea identitatii romanesti?

Ponta si bipezii lui sa se duca ... la ministerul culturii!

Note:
-----------------
1) http://www.nasul.tv/2014/07/25/vicepremierul-cultura-si-limba-romana/


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii