marți, 22 iulie 2014



Sabin Gherman isi continua seria ineptiilor si a tampeniilor propagandistice si incearca sa-i convinga pe romani de cat de minunata era iobagia. Probabil ca romanii iobagi adorau iobagia si abia asteptau sa vina ungurii sa-i bata, sa-i umileasca si sa le ia cu japca totul. Daca unii dintre erau si sado-masochisti probabil erau in extaz si ar fi dorit ca iobagia sa fie transformata intr-o adevarata religie.

Cat de lunatic poate fi acest Sabin Gherman numai un consult de specialitate poate spune dar suspiciunea noastra este ca mai degraba este doar nesimtit si cauta sa-i imbrobodeasca pe cei mai slabi cu duhul si sa-i faca sa accepte orice bazaconii indruga el, ca pe niste adevaruri absolute, culminand cu transformarea lor benevola in iobagi pentru unguri.

Pentru cei care isi folosesc capul si pentru alt scop decat acela de umbrela pentru gat este clar si limpede ca Sabin Gherman ne vrea pe noi romanii, sclavi, iobagi pentru unguri. De ceva timp el incearca sa-i convinga pe romani de cat de bine le era sub stapanirea austro-ungara, dar mai cu seama sub actiunea civilizatoare a ungurilor de la Treznea, de la Ip, de la Sarmasu si de la Moisei, Nusfalau, Cerisa, Marca, Bretcu, Muresenii de Campie, Band, Grebenis, Oroiu, Tarian, Prundu Bargaului, Ciumarna, Aita Seaca, Ludus, Sandominic, Aghires, Huedin, Harcana, etc.

Pentru multi dintre romanii din Transilvania care aveau probleme "existentiale" ungurii au fost ca si rusii, o adevarata "forta eliberatoare". Din anumite puncte de vedere putem spune ca ungurii i-au ajutat pe romanii din Transilvania sa atinga iluminarea, trecand din planul in fizic in planul eteric.

Coane Sabine "Vierman", daca ai atatea probleme existentiale de ce nu incerci dumneata sa devii iobag pentru unguri sau chiar mai bine, sa-i rogi sa-ti rezolve problemele existentiale asa cum numai ei au stiut s-o faca cu romanii din Transilvania intre 1940-1944?

3 comentarii:

  1. UNUL CARE BATE CAMPII , ESTE LOC LA SOCOLA , JEBEL SAU LA VACARESTI !! AJUTATI-L SA AJUNGA LA UN ASTFEL DE STABILIMENT , poate ii vine mintea la cap !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...nu-I vine! alte masuri trebuiesc luate pentru oligofreni ca Sabin Gherman!

      Ștergere
  2. Gherman este iobag la boanghine, le suge madularele si pentru asta e platit bine! Si e o Corcitura!
    Numele lui intreg este Sabin Duhoare Gherman. Era prostul clasei iar la facultate a intrat doar in urma punerii la bataie a influentei unchiului sau

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii