miercuri, 2 iulie 2014


Poate mulți dintre românii care au mai avut răbdarea și stomacul tare să mai poată urmări vizitele pe care Traian Băsescu le întreprinde pentru a se întâlni cu ceilalți lideri europeni au putut observa că este ignorat de către ceilalți lideri europeni sau chiar tratat cu dispreț.

Chiar dacă Traian Băsescu încearcă să păstreze aparențele, imaginile nu mint și arată că el a fost tolerat și la un moment dat chiar susținut de câțiva lideri europeni care au pus interesele țărilor lor mai presus decât nevoia de democrație și de suveranitate a cetățenilor României.

Însă nu foarte mulți știu că cei din serviciile secrete românești îl luau de mult timp pe Traian Băsescu în bășcălie și chiar își permiteau să i-o spună în față. Președintele ( sau ce-o mai fi el acum, bufonul serviciilor secrete) Traian Băsescu, a făcut presiuni asupra Serviciului Român de Informații (SRI-ului), pentru a nu se implica în nici un fel în afacerea gazelor de șist și în mod special să ocolească Chevron-ul.

Și în defintiv de ce nu ar râde, de ce nu ar face bășcălie? Traian Băsescu se întrece la numărul de dosare penale cu cei ca Bercea Mondial. Rudele sale de asemenea sunt implicate în acte și în scandaluri de corupție. Prietenii și partenerii săi politici sunt prin închisori sau au fost anchetați pentru fapte de corupție sau alte ilegalități. Îm jurul său au avut loc sinucideri dubioase și controversate ca cele din cazurile lui Anghelescu sau cea a avocatului lui Adamescu.

În concluzie, președintele țării a dorit să influențeze activitatea SRI-ului și să le transmită mesajul de nu a cumva să pună bețe în roate companiei americane Chevron. În timpul unei ședințe secrete, după bilanțul Serviciului Român de Informații, Traian Băsescu le-a cerut ofițerilor SRI să nu intervină în afacerea Chevron dar surpinzător a fost răspunsul unuia dintre ofițetrii SRI: "Hahaha, să mori tu!".

Pentru susținerea de care a avut parte Traian Băsescu la referendumul din 2012 el a tras sforile împreună cu partenerul său criminal de coabitare, Victor Viorel Ponta, și a îngenuncheat România pentru a accepta otrăvirea propriilor săi cetățeni și a resurselor de apă potabilă prin exploatarea gazelor de șist.

Gazele de șist sunt un moft băsist! Sunt moftul unui dictator, protector al unei mafii politice care a vrut cu orice preț și cu orice consecințe să rămână în scaunul de la Cotroceni. Dar poate va veni cândva vremea când nu vor fi destule elicoptere pentru dictatori!

Surse:

1) http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/basescu-infruntat-de-sri-14765
2) http://www.ziuanews.ro/editorial/sa-mori-tu-14766

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii