luni, 14 iulie 2014



Va lasam pe dumneavostra sa decideti care este tantalaul si care este gogomanul. Deci, pe mana cui este acum Romania? Intalnirea de astazi dintre asa zisul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, asa zisul prim ministru al Romaniei si Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, a fost un fiasco total; un film cu si pentru prosti.

Oamenii astia nu au bun simt si nici un pic de respect pentru adevaratele lor indatoriri, pentru adevaratele responsabilitati ale functiilor lor. S-au dovedit a fi amandoi niste saltimbanci de prost gust, niste paiate fara vlaga, niste marionete bolande cu gesturi de primate antropoide.

La inceput toata lumea a propus sa avem rabdare cu aceasta tanara, investita de catre Ponta pe functia de Ministru de Finante, Ioana Petrescu, dar cu toate studiile ei facute la Harvard se dovedeste uneori (speram ca sunt doar accidente) ca fatuca asta faulteaza atat limba romana cat si limba engleza.

Acesti doi antropoizi din politica romaneasca merita scosi de catre femeile de servici cu mopul sau cu matura din palatele Cotroceni si Victoria. Ce cauta specimenele acestea la carma unei tari, si in mod special mai ales la carma Romaniei? Oare chiar am ales noi romanii de bunavoie si nesiliti de nimeni aceste specimene oribile sa conduca destinele si viitorul acestei natii?

Romania intr-adevar ar fi avut nevoie de mai multa vreme de modificarea Codului Fiscal dar nicidecum asa cum se preconizeaza. Ar trebui neaparat majorate taxele pe vilele si palatele uriase, facute dintr-o grandomanie si uneori si cu un foarte mult prost gust, pe palatele cu zeci si sute de turnulete si cu o arhitectura oribila tip kitsch, pe masinile de lux si in acelasi timp ar trebui reduse impozitele pentru masinile si mijloacele de productie, masini industriale, masini agricole si transporturi.

Ce branza a facut ponta cu "apciza" stimatei dudui Ioana Petrescu? Acum romanii trec granita si isi fac plinul rezervoarelor cu benzina din Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Unde-s incasarile? La tarile vecine!

Trebuie majorate taxele pentru a treia, a patra si a "n"-a locuinta ca sa-i linisim pe cei care-si zic Nastase patru case sau "x"-case!

Asta ar fi trebuit sa se discute astazi, mai ales ca Victor Ponta este liderul unei formatiuni cu o asa zisa doctrina sociala! Nu sa stea ca tantalaul si gogomanul, unul sa stea sa se puriceasca sau sa-si faca siesta ca o maimuta din jungla amazoniana iar celalalt se se uite ca un semi-retardat aiurea pe pereti!

Articol preluat si de :

http://gandeste.org/general/pe-mana-cui-este-romania-tantalaul-si-gogomanul/43211

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii