joi, 24 iulie 2014



Toate probele, atat cele directe cat si cele indirecte duc mai degraba catre cotarceala. Cum putea musamaliza Mircea Basescu dosarele penale ale lui Bercea Mondialul? Dupa toate calculele era greu pentru Mircea Basescu sa influenteze "justitia independenta", dar asta doar in cazul in care toata lumea care facea parte din ecuatie nu era de fapt cate o rotita dintata din cadrul aceluiasi sistem mafiot.

Odata cu dezvaluirea filmarilor din cazul mitei si a traficului de influenta avandu-l in prim plan pe Mircea Basescu, parca s-ar fi rascolit in cloaca penala a lumii sulfuroase din jurul puterii politice si juridice, raspandind un miros greoi de coruptie si de mafie la cel mai inalt nivel. Din haituirea mediatica, binemeritata de altfel, a lui Mircea Basescu, s-a gasit ( surpriza!!) o legatura care duce la Elisbeta Ponea, procurorul care ar fi musmalizat tocmai traficul de infulenta in cazul Bercea Mondial.

Un alt scandal recent de coruptie in care punctul comun este chiar doamna Elisabeta Ponea si culmea, fiind vorba tot de un caz de trafic de influenta, a fost cel in care Adrian Duicu a ajuns in cele din urma sa fie si arestat pentru ca a intervenit pe langa Petre Toba chiar in biroul prim ministrului Victor Ponta, pentru ca Elisabeta Ponea sa fie numita in conducerea DNA sau in cea a PICCJ.

Musamalizarea pe care aceasta doamna a facut-o in urma cu trei ani in cazul Bercea Mondial, este dovedita chiar de o emisiune a propagandistilor basisti de la B1 TV: Turcescu, Cartianu si Cristoiu. Emisiunea de atunci devine acum, in conditiile arestarii lui Mircea Basescu pentru trafic de influenta, un adevarat document care dovedeste cine a musamalizat traficul de influenta al familiei Basescu.

Dar in acelasi timp, aceasta doamna Ponea avea legaturi si cu "tabara" adversa, cu domnul Adrian Duicu de exemplu, un individ care avea acces oricand dorea in biroul lui Victor Ponta. Ba chiar si mai mult, Adrian Duicu tragea sforile si pe la anumite televiziuni, precum ar fi B1 TV(!?), Realitatea TV sau Romania TV. Toate aceste lucruri, Glasul Moldovei le-a semnalat de mai multa vreme, atat inregimentarea anumitor televiziuni sau ziare, aidoma unor mercenari in suljba propagandei politice cat si cotarceala transpartinica si afacerile care le faceau ueori anumiti politicieni romani care erau dusmani doar in studiourile de televiziune, in afara acestora inhaitandu-se impreuna la jefuit si distrus aceasta tara.

Partea care pe noi nu ne-a surprins aproape deloc, iesirea Oanei Stancu de la Antena 3 impotriva lui Victor Ponta, este dovada ca Victor Ponta doreste sa puna cat mai repede batista pe tambal pentru ca altfel se va ajunge si la tabara PSD-ista. Un alt motiv este acela ca Traian Basescu a lucrat in beneficiul lui Ponta destabilizand PNL-ul suficient de mult cat sa-l indeparteze pe Crin Antonescu de la conducerea PNL si sa-i creeze astfel un culoar liber lui Victor Ponta care presedentia Romaniei.

Altfel spus, exista un parteneriat ascuns intre Ponta si Basescu, altul decat acel pact de coabitare; un pact mult mai parsiv care cel mai probabil ar presupune oferirea functiei de prim ministru lui Traian Basescu. Insa scandalul traficului de influenta a lui Mircea Basescu se poate dovedi fatal atat pentru Traian Basescu cat si pentru Victor Ponta.

Despre Ponta si Basescu oricum se stia ca sunt capii mafiei politice din Romania. Era destul sa te uiti doar la consecintele deciziilor politice si la consecintele dezastruoase asupra tarii a circului gretos facut de catre cei doi, atat pe plan intern, cat si pe plan extern.

Cu toate ca Basescu este practic mort din punct de vedere politic si unele voci spun ca de fapt ar si fi inceput sa puta, aflandu-se in stare avansata de putrefactie, Ponta nu a reusit in ultimii doi ani pe care i-a avut la dispozitie, beneficiind tot timpul si de o majoritate comfortabila, sa faca practic nimic notabil ci din contra, sa continue distrugerea tarii la fel ca si guvernarile Basescu (am spus guvernarile Basescu pentru ca Boc si ceilalti care au mai fost numiti de catre Basescu de la PDL erau de fapt doar niste agarici care mimau ca stau pe scaunul de prim ministru).

Ce concluzie putem dar atunci trage? E pisiceala sau cotarceala intre Ponta si Basescu?

Surse:
-------------------

1) http://www.reportervirtual.ro/2014/07/stenograme-jurnalisti-b1-rtv-si-realitatea-tv-la-ordinele-baronului-psd-duicu.html
2) http://www.revista22.ro/dna-stenograme-in-dosarul-duicu-elisabeta-ponea-trebuia-numita-n-conducerea-dnapccj-44417.html
3) http://www.huhurez.com/2014/06/fara-sa-vrea-turcescu-si-cristoiu-au.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii