luni, 21 iulie 2014



Prim sinistrul plagiator Victor Ponta, spunea cu ceva vreme in urma ca Romania a fost guvernata de legea junglei in 2010-2011 cand doar cei puternici aveau acces la scoala sau fonduri UE si ceilalti puteau sa moara, aratand ca sunt persoane care spun ca elevii care nu au luat nota de trecere la bacalaureat sa fie lasati "sa moara de foame".

Noi tinem sa-l contrazicem pe plagiator si sa-i spunem ca masura luata nu-i ajuta cu nimic pe acei tineri, ba dimpotriva produce inca o deraiere de la un sistem normal de invatamant iar declaratia sa legata de "legea junglei" este cat se poate de falsa. Romania a fost guvernata nu doar intre 2010-2011 ci in toti ultimii 10 ani de un sistem mafiot din care face parte inclusiv si Victor Viorel Ponta si nicidecum de legea junglei.

Problema cea mai mare a romanilor este ca nu "beneficiaza" nici macar de legea junglei, care oricum ar fi mai dreapta si mai corecta decat sistemul actual de legislatie din Romania, croit parca dupa necesitatile si dorintele infractorilor. 

In Romania nu se respecta nici macar Legea Junglei care presupune ca cel mai puternic supravietuieste, fiind de fapt o forma de selectie naturala dar in care mai pot aparea si surprize, unde cel considerat mai slab sa poata cateodata invinge soarta. La noi in Romania, acest habitat a fost dat peste cap in asa fel incat sa nu mai existe nici o sansa de aparare pentru victima, nici macar pur teoretica. Garantarea proprietatii prin Constitutia Romaniei si dreptul la autoaparare ar trebui nelimitat si neingradit de nici o lege.

Traim acum, din pacate, intr-o tara in care in care infractorii, de la cei de cea mai joasa speta pana la cei cu gulere albe si burdihane supradimensionate, sunt paradoxal mai protejati de lege decat victimele lor. Mult mai justa ar fi Legea Junglei, pentru ca asta ar presupune ca victima sa se poata apara si ea, nelimitata de nici o lege. Omul a invatat inca de dinaintea aparitiei civilizatiei legea junglei si stie sa adapteze si aplice aceasta lege pana si in societatea moderna.

Chiar daca suntem acum in secolul XXI, cei de la putere nu se vor dezvata de a mai folosi mijloacele de violente impotriva adevarului iar intr-o societate corupta unde domina banul, legea este impotenta.

Tot mai multi romani sunt de acord cu reintroducerea pedepsei cu moartea si cu inasprirea pedepselor pentru infractori, sugerand de asemenea si cumularea pedepselor in locul formei actuale de contopire a lor.

Faptul ca toti mai multi romani doresc pedeapsa cu moartea pentru politicienii corupti din Romania ar trebui sa-i faca pe acestia din urma sa se gandeasca serios la acest aspect si sa inteleaga ca s-a umplut prea mult paharul. Coruptia si mafia institutionalizata, combinata cu nedreptatea sociala si abuzurile statului impotriva cetateanului vor cauza o ruptura si o falie din ce in ce mai mare intre politicienii romani si cetatenii Romaniei.

Cert este ca in Romania nu se respecta nici macar legea junglei! Fata de ce sistem legislativ avem acum in Romania un proiect legislativ care ar propune legea junglei ar fi deja un pas inainte!

Sursa:

1) http://www.mediafax.ro/social/ponta-sustine-ca-romania-a-fost-guvernata-de-legea-junglei-in-2010-2011-12906454

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii