marți, 1 iulie 2014



Moartea suspecta a procurorului Cristian Panait a devenit subiect de film, intr-un lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu. Filmul se numeste "Cristian" si va fi difuzat in cinematografele din Romania anul viitor.

Filmul este inspirat din fapte reale si trateaza inclusiv controversatul caz al anchetarii procurorului Alexandru Lele si se pare ca deja a starnit emotii atat in lumea politica cat si in cea a justitiei. Subiectul ales pentru acest film este unul destul de "fierbinte" incat s-a cerut interventia politicului pentru ca sa nu apara numele lui Victor Ponta nici macar pomenit in film.Victor Ponta suspecteaza ca filmul este de fapt o razbunare a lui Adrian Sarbu pentru o disputa mai veche pe care actualul prim ministru a avut-o cu fostul sef de la Pro TV.

Inedita este si afirmatia lui Tudor Giurgiu conform careia isi doreste ca filmul "Cristian" sa redeschida ancheta in cazul mortii procurorului Panait. Victor Ponta este inca nehotarat daca sa candideze sau nu la presedintia Romaniei si pana si de la Crin Antonescu aflam ca e posibil ca actualul prim sinistru sa aiba schelete ascunse prin dulap.

Adica e destul de rau sa stii ca Romania a fost condusa pana acum de un presedinte mafiot care a distrus si vandut flota Romaniei, si-a dat singur case aflate in posesia statului ilegal, si care atrage ca un magnet bande de interlopi si de mafioti ca un magnet pe langa el si pe langa familia sa. Acum ne mai trebuie si un viitor presedinte suspectat de omor?

Asadar , filmul "Cristian" ne poate scapa de filmul "Ponta presedinte"?

Surse:

1) http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/victor-ponta-incearca-prin-interpusi-de-c_109142.html
2) http://www.realitatea.net/sinuciderea-tanarului-procuror-cristian-panait-subiect-de-film_1427970.html
3) http://www.expresmagazin.ro/regizor-fost-sef-al-tvr-mi-as-dori-redeschiderea-dosarului-panait/
4) http://www.mediafax.ro/cultura-media/interviu-tudor-giurgiu-m-as-bucura-ca-filmul-cristian-sa-redeschida-cazul-procurorului-panait-video-12838246
5) http://www.reportervirtual.ro/2014/06/tudor-giurgiu-despre-filmul-care-il-va-ingrozi-pe-ponta-cine-l-a-sinucis-pe-panait.html


1 comentarii:

  1. De ce credeti ca are nevoie Ponta, de un consilier american si nu unul rus sau chinez, ca sa nu mai plagieze sau ca vrea sa fie tare ca NATO?

    http://www.cotidianul.ro/surse-ponta-consiliat-de-un-strateg-american-242450/

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii