miercuri, 23 iulie 2014


Traian Basescu este tipul de om fara scrupule care este in stare sa "latre" oficial si sa se bata cu pumnul in piept ca este rusofob si pe de alta parte sa-si alimenteze conturile si averea familiei cu banii rusilor. Sunt deja de acum destul de bine cunoscute scandalurile legate de banii pe care Lukoil si Gazprom i-au facut cadou familiei Basescu.

Nu a avut nimeni pretentia ca Basescu sa devina prietenul Rusiei dar ipocrizia de care a dat dovada in scop electoral, folosindu-se de puternicul sentiment rusofob al romanilor izvorat din nedreptatile istorice facute de catre rusi si pe de alta parte acceptand banii companiilor rusesti ne dovedesc un caracter duplicitar si mizerabil al celui care se vrea a fi numit presedintele Romaniei.

Tari mai puternice decat Romania, precum ar fi Germania, o tara care in mod normal ar trebui si ea sa aiba destul destul de multe resentimente impotriva Rusiei a preferat sa aiba o politica prudenta fata de Rusia. Rezultatul? Germania a beneficiat de unul dintre cele mai mici preturi pentru gazul rusesc importat pe cand Romania a "beneficiat" de unul dintre cele mai mari preturi.


Oare cunoscand afinitatea dintre familia Basescu si companiile rusesti Gazprom si Lukoil, n-am putea trage concluzia ca circul inutil si impotriva intereselor Romaniei, facut de catre Traian Basescu nu ar fi avut scopul sa mentina sau sa ridice constant pretul gazului rusesc importat de catre Romania?

In timp ce romanii de rand scoteau din propriile buzunare tot mai multi bani pentru gazul consumat, in conturile bancare ale "famigliei" Basescu se adunau tot mai multe "depuneri' din partea unor companii rusesti precum Gazprom, Lukoil sau companii subsidiare acestora.



De curand Traian Basescu a declarat ca Rusia este partenerul teroristilor. Prin urmare, daca facem o analogie intre faptul ca separatistii rusi sunt teroristi iar Viktor Orban si ceilalti iredentisti unguri care vor dezmembrarea Romaniei este si el un terorist, chiar daca un terorist mai "soft".

Atunci rezulta ca de fapt Traian Basescu este de fapt ca si Rusia partenerul teroristilor fiind prieten cu Viktor Orban care va veni in curand in Romania la Tusnad pentru a milita pentru dezmembrarea Romaniei, adica exact ca si teroristii rusi din Ucraina, pentru separatism. In concluzie, daca Ungaria este considerata acum aliatul Rusiei si daca Traian Basescu este de acord ca separatistii sunt teroristi de ce este al atunci prieten cu teroristii?

Traian Basescu este unul dintre cei mai mari tradatori de tara pe care i-a avut Romania, un impostor si un uzurpator care nu a actionat niciodata in interesul acestei tari ci numai in interesul sau propriu si al clicii sale mafiote!

Note:
---------------------------
1) http://www.ziaristionline.ro/2011/07/25/planul-secret-al-budapestei-pentru-desfiintarea-neamului-romanesc-operatiunea-de-maghiarizare-de-la-huszar-antal-la-viktor-orban/
2) http://roncea.ro/2012/07/29/agentii-anti-romani-laszlo-tokes-si-viktor-orban-ii-fac-propaganda-lui-basescu-si-cer-din-nou-autonomia-pentru-tinutul-secuiesc-romani-mergeti-la-vot-ajunge/
1) http://jurnalul.ro/stiri/observator/universitatea-de-vara-de-la-tusnad-orban-da-basescu-ba-585109.html
2) http://www.dcnews.ro/legatura-de-milioane-de-euro-dintre-pdl-gazprom-si-ioana-basescu_411814.html
3) http://jurnalul.ro/stiri/observator/de-la-rusi-vin-banii-ioana-basescu-notarul-agreat-de-gazprom-in-tranzactiile-efectuate-in-romania-659059.html
4) http://jurnalul.ro/stiri/observator/cercul-de-incredere-si-protectie-dezvaluiri-in-afacerea-basescu-gazprom-cum-a-obtinut-2-milioane-de-euro-comision-administratorul-nis-petrom-661746.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii