vineri, 25 iulie 2014



Conform unei decizii UE, statul Israel a fost desemnat sa controleze si sa "pastreze in siguranta deplina" toate datele noastre personale ale romanilor, ele fiind tinute la curent in timp real. 

Fara sa se fi facut o consultare in prealabil cu opinia publica sau macar sa se prezinte acest subiect romanilor ca sa stie si ei ceea ce se intampla cu datele lor personale, guvernantii nostri nici macar nu au intrebat ce treaba are statul Israel cu numele, chipurile noastre si ale copiilor nostri, starea noastra de sanatate, ocupatiile noastre, veniturile si proprietatile noastre, numerele de telefon si tot felul de alte date personale precum ar fi opiniile noastre politice sau religioase.

In primul rand nu gasim justificarea pentru care datele unor cetateni din UE sa fie date pe tava unui stat din afara Europei si a UE. Poate cea mai grava pierdere pe care statul roman a avut-o atunci cand a trimis tezaurul la rusi nu au fost aurul sau celelalte obiecte cu valoare materiale ci insusirea de catre rusii bolsevici a arhivelor de stat ale Romaniei. Implementarea comunismului s-a bucurat in Romania de un succes major fata de alte tari, unde el a intampinat mai multa reticenta, motivul principal fiind acela ca rusii studiasera arhiva  de stat romaneasca si au aflat astfel multe dintre secretele vietii politice si sociale din Romania.

O tara care isi ofera de bunavoie pe tava toate informatiile personale a propriior cetateni catre o alta tara straina devine vulnerabila din foarte multe puncte de vedere fata de acea tara. Practic acesta este un spionaj al populatiei Romaniei cu acordul imbecil si tradator al statului roman!

Cum ma rog sunt "pastrate in siguranta deplina" datele personale ale romanilor in Israel, o tara aflata intr-un permanent conflict cu Palestina dar si cu celelalte tari arabe vecine? Daca Israelul este atacat simultan de catre toate tarile arabe din jur in mainile cui vor cadea acele date? 

Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor.

Stiind ce se intampla acum in Gaza, ce siguranta au romanii ca datele lor personale din Israel nu vor cadea in mainile oricui sau mai grav, in mainile unor persoane sau entitati cu intentii rau voitoare?

Nu putem spune decat faptul ca directiva 95/46/CE este o directiva imbecila iar cei care au acceptat de bunavoie si fara sa obiecteze sau sa supuna aceasta decizie unor consultari obiective sunt la fel de imbecili!

6 comentarii:

  1. ce dobitoci, se pot sterge la cur cu ele, ei vor disparea in cateva luni si ca stat si ca natie

    RăspundețiȘtergere
  2. ....pina sa-i faca praf si pulbere arabii pe jidani, vor imigra in Romania pe motive "umanitare"!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu au nevoie sa emigreze doar sa se mute . Romania in momentul de fata este tara lor au un guvern aici care ii reprezinta au afaceri aici sunt protejati de nato ca doar na suntem membrii nu . Problema lor cea mai mare este cum scapa de noi . Poate prin alimentatie poate ne hotaram noi sa plecam dezamagiti de sistem sau cine stie poate ne trezim la realitate si transmitem un mesaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai tu deja esti un invins! Ce defetist esti... Trebuie sa atacam cu toate posibilitatile noastre, sa le iasa din cap ca sunt popor ales.... Cat timp sunt in afara LEGII, prin Noul Testament, cat timp toata purtarea lor este impotriva LEGII, tot ce fac, fac in numele lui satan.

      Ștergere
    2. Lasand la o parte toate porcariile cu satan,noul testament si alte rahaturi, sunt de acord cu tine. Trebuie sa ii lovim cu tot ce avem!

      Ștergere
  4. Sa inteleg din asta ca si datele mele personale sunt date statului Israel - adica tocmai statul care la ora actuala ucide copii si femei, populatie civila neinarmata???

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii