miercuri, 2 iulie 2014



În Constituția României la articolul 35 statul recunoaște dreptul pentru fiecare cetățean al țării la un mediu sănătos.

Dreptul la mediu sănătos - ARTICOLUL 35

(1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.
(2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept.
(3) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător.

Prin urmare la Pungești și în alte locuri din România unde se fac explorări sau exploatări ale gazelor de șist fără acordul cetățenilor se încalcă grav Constituția României. Este rușinos și faptul că jandarmeria și poliția română s-au transformat în forțe de ordine pentru o firmă privată. Este rușinoasă folosirea jandarmeriei române ca forță opresivă împotriva propriilor cetățeni.

În articolul 35 din Constituția României la aliniatul 3 ni se spune ca persoanele fizice și juridice au îndatorirea de a proteja și de a ameliora mediul înconjurător. De aceea toți care au primit amenzi sau li s-a întocmit dosare penale pentru că au protestat împotriva gazelor de șist ar trebui să le conteste și să nu plătească amenzile pentru ca era îndatorirea lor să acționeze pentru a proteja mediul înconjurător și nicidecum nu au greșit cu nimic.


Statul român mafiot este cel care încalcă grav Constituția României în cârdășie cu o companie privată americană. Chiar nu s-a găsit nimeni până acum să sesizeze avocatul poporului asupra faptului că se încalcă grav Constituția României? Avocatul poporului la rândul său ar trebui să sesizeze Curtea Constituțională (dacă n-o mai fi și aia în continuare la degetul mic al mafiotului de Traian Băsescu) și să se stopeze această nebunie a gazelor de șist!

În 2011 și 2012 românii au protestat nu doar împotriva lui Băsescu ci împotriva întregii clase politice și mai ales impotriva proiectelor criminale legate de gazele de șist și de Roșia Montană. Au ales USL convinși că aceștia vor stopa aceste planuri criminale de otrăvire a României. În schimb au primit promisiunea de la mincinosul și sinistrul de Victor Ponta că acesta se va opune atât gazelor de șist cât si pentru Roșia Montană. După ce s-a văzut cu sacii în căruță, Victor Ponta și-a arătat atunci adevărata sa față monstruoasă.

Oare nu ar fi timpul să facă oamenii care iubesc România și care sunt conștienți de cât de nocive sunt gazele de șist un partid care să lupte împotriva acestora? S-ar putea numi chiar așa: Partidul Împotriva Gazelor de Șist, sau prescurtat PÎGȘ(PIGS)! Pentru a infiinta un partid sunt necesare doar 25.000 de semnături din 18 județe ale țării.

Nu ar fi acesta un exercițiu democratic care ar da peste bot politrucilor și mafioților din politica românească? La acest moment mafioții politicieni din România se cred stăpânii României și se cred intangibili. Un asemenea partid, Partidul Împotriva Gazelor de Șist, ar trebui să fie un partid ale celor nepăstuiți de nedreptățile statului român și cred că sunt destui cetățeni români care simt asta atât în țară cât și în străinatate.

Cred că am văzut cu toții maniera sfidătoare prin care mafia politică românească închide ușa în nas independeților care încearcă să intre în politică și să schimbe ceva, să mai schimbe de exemplu aerul împuțit de cloacă pestilentă și sulfuroasă în care se scaldă câteva familii de politicieni de 25 de ani incoace.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii