miercuri, 30 iulie 2014


Dupa ineptiile diversioniste spuse de catre propaganda rusa in primavara acestui an, conform carora Romania ar fi urmat sa atace Ucraina, construind un scenariu demn de filmele SF, rusii revin acum din nou cu o ipoteza de acelasi gen si anume ca Romania impreuna cu Republica Moldova, sub umbrela NATO vor ataca Transnistria dar nu se vor opri doar la ea ci vor ocupa si sudul Basarabiei.

Reaminitim celor care nu au aflat pana acum ca in luna februarie a acestui an in presa rusa au aparut dezinformari si diversiuni asemanatoare despre care Glasul Moldovei a scris la acel moment: Rosvesty cotidian rus : Romania se pregateste sa atace Ucraina pe 26 februarie.

Ce trebuie luat in calcul este ca imediat dupa acesta campanie de propaganda mediatica, diversiuni si dezinformari Rusia si-a pus in practica planurile si a invadat Crimeea. Asadar este de asteptat si acum ca Rusia sa treaca la fapte la scurt timp dupa aceste intoxicari propagandistice. Ca si atunci cand a invadat Crimeea, Rusia a pornit in paralel si un atac cibernetic impotriva peninsulei exact cum a facut si acum de curand in Ucraina.





Este clar ca modul de operare al Rusiei este identic cu cel de la inceputul lunii martie a acestui an, in care a inceput invazia peninsulei Crimeea. Atat atacul cibernetic impotriva Ucrainei, propaganda mediatica, dezinformarile si diversiunile rusilor dovedesc ca ceva se va intampla iar cat de curand, posibil ca si in luna martie, chiar la inceputul lunii.

Se remarca deja un tipar dupa care se actioneaza de parca actunile separatistilor sunt programate sa se intample la anumite date fixe. Rusii au intr-adevar obsesia sincronizarii cu anumite date simbolice dar actiunile din Ucraina incep sa semene din ce in ce mai mult cu un joc de sah.

Surse:
----------------------


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii