miercuri, 9 iulie 2014


Priviti imaginea de mai sus, este raspunsul celor de la Historia pe Facebook catre o doamna deranjata de minciunile lui Lucian Boia pe care cei de la Historia le raspandesc si le promoveaza cu o placere perversa. Pai bine domnilor, daca sunteti de acord ca Lucian Boia nu este un istoric demn de luat in seama ci mai mult un fel de mahalagioaca mincinoasa ce spune mai mult lucruri trasnite de ce il tot promovati si de ce ii promovati cartile? Si de ce v-ati mai denumit "Historia" cand voi reprezentati un site de cancanuri, barfe si pseudoistorie?

Cu alte cuvinte, Lucian Boia este un "nene" care este binecunoscut ca mincinos, pana si de catre Historia, sau de faptul ca pe timpul regimului comunist obisnuia sa afirme exact contrariul fata de ce afirma acum.La scurt timp, cei de la Historia au sters acest comentariu, dandu-si probabil seama ca se fac si mai mult de rahat, imaginea cu acest comentariu fiind totusi inspirat salvata la timp de catre un utilizator al retelei de socializare.

Daca voi raspanditi o istorie "alternativa" atunci de ce nu spuneti ca nimeni nu trebuie sa ia in serios ce scrieti voi ci mai degraba sa se gandeasca la voi ca la un site de tipul cancan sau wowbiz? Un tabloid cu barfe, cancanuri si pseudoistorie este mai aproape de realitatea pe care o reprezinta Historia decat imaginea falsa sub care s-a ascuns pana acum, ajutata fiind si de alegerea unui nume cu rezonanta inselatoare. Si ma rog daca nu sunteti o publicatie antiromaneasca de ce nu ati ales simplu numele de "Istoria" si ati ales "Historia", cu "H" de la "Hungaria"?

Scriam la un moment dat despre Historia, publicatie de propaganda filo-maghiara, ca are mania de a raspandi bazaconiile lui Lucian Boia si ale oricui concepe militeaza impotriva intereselor Romaniei si ale poporului roman. "Articolele" lor favorite sunt legate cu precadere de cine a fost primul in Transilvania, si unul dintre aceste articole intitulat "Ce au găsit ungurii în Transilvania când au ajuns aici?!", semnat de catre Bogdan Murgescu, este promovat cu agresivitate, fanatism si redistribuit de sute de ori deja de acum pe retelele de socializare, de cel putin cate o data pe zi si care sugereaza ca pretentiile romanilor asupra Ardealului nu prea sunt legitime.

Oare trebuie sa ne surprinda ca acest "istoric", Bogdan Murgescu, a fost de curand premiat de catre masoni? In cadrul Galei Premiilor Marii Loji Nationale (masonice), Bogdan Murgescu a primit premiul "Eugen Carada" pentru economie. In Evenimentul Zilei regasim un articol intitulat "Istoricul Bogdan Murgescu, premiat de masoni" in care acest subiect este redat mai pe larg.

Ni se confirma inca o data ca Historia este o publicatie antiromaneasca, subventionata de catre Soros si de catre oculta mondiala iar implicarea masonilor in facilitarea trecerii Transilvaniei in posesia Ungariei nu trebuie neglijata. Asa cum aratam in unele articole anterioare cum ar fi Decreteii - Lupta lui Ceausescu cu depopularea Romaniei planuita de oculta mondiala sau Cand trebuie sa scapam de Ponta ? Inainte sau dupa ce ne vinde Ardealul ? problema legata de actiunile subversive ale unor interese oculte este reala si incepe din pacate sa se adevereasca treptat.

Surse:

1) http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/06/historia-publicatie-de-propaganda-filo.html
2) http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/06/ce-au-gasit-romanii-dupa-venirea.html
3) http://www.evz.ro/istoricul-bogdan-murgescu-premiat-de-masoni-934993.html
4) http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/ce-au-gasit-ungurii-transilvania-cand-au-ajuns-aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii