joi, 24 iulie 2014



Justitia din Romania este oricum numai independenta NU! Romania se afla inca sub ocupatia si sub dominatia aceluiasi partid infect de aproape 70 de ani! Romanii ar trebui sa se afle din nou in strada strigand "Jos Comunismul!" si "Jos cu mostenitorii comunismului"! Specimene dezgustatoare ca Iliescu, Basescu, Adrian Nastase si multi altii dintre politicienii actuali nu sunt nimeni altcineva decat cei care duceau inainte de '89 comunismul pe cele mai inalte culmi.

Pana romanii nu scapa de aceste deseuri PCR-iste si FSN-iste, Romania nu va putea merge libera pe drumul sau si va fi mereu ancorata de aceste mizerii umane care au reusit sa distruga in foarte scurt timp ceea ce au construit mai multe generatii de romani in cateva zeci de ani.

Este nevoie in primul rand de o revolutie ideologica care sa indeparteze acest cancer reprezentat de fostii comunisti, copiii si nepotii acestor comunisti care au chinuit si tortionat romanii atat in timpul comunismului cat si acum dupa 25 de ani de la asa zisa revolutie.

Se tot foloseste in ultimul timp, uneori cu o nesimtire si o ipocrizie fara margini, abuzand de acest termen pana dincolo de limitele bunului simt, termenul de "Stat de drept". Dar atunci cand statul de drept te fura, te nedreptateste, te sufoca in taxe si impozite aberante, te minte, te jigneste, te insulta, te ignora, te abandoneaza, te exileaza din propria ta tara si ... te lasa fara nici o urma de speranta pentru vremuri mai bune, se mai poate numi acesta un stat de drept? Se mai poate vorbi in aceste cazuri de justitie independenta?

Acum Justitia Independenta este doar un caine timorat, tinut din scurt in lesa de un batran de la Bucuresti. Cine este batranul? Din pacate nici macar Justitia Independenta nu ne poate spune, pentru ca este doar un caine abuzat de catre un batran cazut in patima betiei, fie ca aceasta betie reprezinta betia puterii sau betia provocata de ingerarea alcoolului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii