sâmbătă, 5 iulie 2014Fundatia Miscarea Populara condusa de Cristian Diaconescu a organizat o comemorare pentru a marca doi ani de la suspendarea sefului mafiot de la Cotroceni. Ce-ati facut ba? Comemorare? Pentru ce ba? Pentru incercarea romanilor de a scapa de un mafiot ca Basescu?

 E o blasfemie sa folosesti acest termen de "comemorare" a unui eveniment care n-a avut loc niciodata, cand sunt atatea lucruri de comemorat in Romania asta a noastra, coborata in genuchi si care abia isi mai duce sufletul. Se poate comemora pierderea tragica a aproximativ peste 3 (trei) milioane de romani care au plecat din tara, pierderea la fel de tragica a catorva mii de fabrici, uzine si intreprinderi, pierderea si instrainarea resurselor Romaniei aproape pe nimic, distrugerea sistemelor de invatamant si de sanatate si a multor alte asemenea tragedii dar in nici un caz o lovitura de stat imaginara care zace doar in niste capete seci.

Pentru ce dracu sa faceti comemorare ba? Dar pentru romanii care nu au pensii decente, salarii decente sau locuri de munca nu faceti bre o comemorare? Pentru industria pe care ati distrus-o si ati jefuit-o impreuna cu tatucul vostru Basescu nu faceti bai ipocritilor o comemorare?

In zece ani, in care tara asta a fost sufocata de coruptie si de abuzuri de toate felurile, zece ani in care de altfel ati fost la conducerea ei impreuna cu tatucul vostru, Traian Basescu, nu v-ati gandit sa faceti o comemorare pentru toate fabricile si uzinele pe care le falimentau niste interlopi ca acel Capatana (vezi cazul Aversa) sub protectia parsiva a familiei Basescu?

Ce este cel mai grav in cazul Bercea Mondial cu mita la Mircea Basescu nu este cazul de trafic de influenta ci actiunea de faliment controlat al companiei Aversa. Din stenograme reiese foarte clar implicarea politicului in falimentarea si capusarea companiilor, fabricilor si uzinelor romanesti. Asta nu comemorati ba ipocritilor? Falimentarea si capusarea companiilor de stat romanesti nu le comemorati?

Cati romani au ramas fara locuri de munca, au ramas pe drumuri fiind dati afara din casa sau s-au sinucis sub presiunea datoriilor din cauza ultimilor zece ani de "stat de drept"? Pentru aia nu faceti o comemorare?

Cat de ipocriti si de nesimtiti puteti sa fiti cand vedeti ca milioane de oameni va scuipa, si chiar daca scuipatul nu este unul fizic cum a fost cel din cazul Zglobiu ci unul simbolic, voi va stergeti rapid si spuneti ca de fapt scuipatul a fost lovitura ... de stat.La ce caractere murdare si insalubre aveti nu spala nici scuipatul intregii planete.

E o blasfemie numai sa-i auzi pomenind cuvantul "comemorare" a statului de drept cand sunt atatea de comemorat pe bune in aceasta tara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii