joi, 24 iulie 2014



De ceva timp romanii sunt defaimati si jigniti din ce in ce mai mult fara ca politicienii romani sa aiba niste reactii clare sau sa ia niste pozitii adecvate la valurile de insulte si propaganda antiromanesca.

Iata ca dupa musamalizarea uciderii de catre un soldat american a lui Teo Peter si violul gretos al vointei romanilor, infaptuit de catre compania criminala Chevron de la Pungesti, acum doi soldati americani sunt acuzati de inca o barbarie odioasa: violarea, lovirea si talharirea unei romance de 24 de ani din Italia, care era insarcinata in sase luni, romanca riscand acum sa piarda sarcina, fiind internata intr-un spital din San Bortolo, in apropiere de Vicenza.

Din datele prezentate de presa italiana, autoritatile americane vor sa procedeze fix ca in cazul musamalizarii uciderii lui Teo Peter:
"In conformitate cu Acordurile privind statutul fortelor straine existent intre Italia si Statele Unite, Washingtonul cere statului-gazda transferul juridictiei in toate cazurile în care este implicat personal militar american", a declarat maiorul american Mike Weisman, purtatorul de cuvant al Brigazii americane 173 din Italia citat de Mediafax.

Romanii au fost si inca mai sunt pro-americani dar din cauza acestor incidente care arata ca aliatii nostru nu prea dau doi bani pe cetatenii romani SUA au inceput sa piarda in ultima vreme in Romania tot mai mult din simpatia pe care o aveau romanii pentru americani. La asta se adauga si sustinerea evidenta a americanilor fata de sistemul mafiot basist, ambasadorul american Gitenstein fiind acum considerat de catre foarte multi romani persona non grata.

Daca si de aceasta data americanii vor musamaliza acest ultim caz, acest viol salbatic, garantat isi vor mai pierde iarasi cateva procente din romanii care erau pana acum pro-americani. Asta este felul in care se face dreptate intr-o tara care se lauda mereu cu apararea valorilor democratice?

SUA ar trebui sa-si reconsidere pozitia fata de Romania si fata de romani, mai ales acum cand se dovedeste ca Romania se afla intr-o pozitie geostrategica si geopolitica foarte importanta pentru evenimentele recente din aceasta zona a Europei. Unul dintre cele mai importante acte pe care ar trebui sa le faca SUA este retragerea criminalilor de la Chevron asa cum au facut-o de curand si din Lituania. De asemenea nici cei doi soldati americani, cei doi monstri sadici care au fost in stare sa violeze o femeie insarcinata si sa-i puna sarcina in pericol nu ar trebui sa scape nepedepsiti!

Pana la urma ce fel de aliati suntem noi daca americanii executa impotriva noastra "friendly fire"?

Surse:
-------------------
1) http://www.cotidianul.ro/doi-militari-americani-acuzati-de-violarea-unei-romance-insarcinate-243831/
2) http://www.dcnews.ro/romanca-violata-de-doi-militari-americani-in-italia_449499.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii