sâmbătă, 26 iulie 2014


La data de 21 februarie 2011, Robert Horvath, care se autodefineste drept jurnalist de investigatie specializat in terorism si contrabanda de armament scria pe blogul sau devanewyork.blogspot.ro un articol intitulat "Un comandant NATO racolat de mafia fratilor Basescu!" in care expunea afacerea lui Mircea Basescu cu arme, sustinand in acelasi timp ca in Romania exista o uriasa mafie a armamentului condusa insusi de presedintele Traian Basescu.

Facand referire la aceasta retea si numind-o mafie a traficului de arme, Robert Horvath spunea ca ea reprezinta cea mai grava amenintare pentru democratie, avand uriase sume la dispozitie pentru a putea controla toate institutiile statului: justitie, parlament, guvern, etc. O mare parte din companiile implicate in actiunile ilegale sunt firme americane sau mixte iar in aceste companii activeaza fosti ofiteri superiori ai armatei americane.

Sa intelegem ca de fapt ar fi implicati oameni din CIA, STRATFOR sau alte servicii americane?

In acelasi articol, Robert Horvath face un apel pentru anchetarea acestor afaceri ilegale cu arme din Romania in care este implicata si familia Basescu dar si un anume domn Cristian Geamanu, partener de afaceri al lui Mircea Basescu si implicat in mai multe afaceri cu iz penal din Romania.

Ne-a atras atentia in mod deosebit acest nume al lui Cristian Geamanu pentru ca el apare si in stenogramele din cazul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, cei din clanul Bercea facand referire la numele sau si existand posibilitatea ca acesta sa fie de fapt "Batranul" misterios la care s-a tot facut referire.

Oricum, dupa toate aspectele prezentate de catre Robert Horvath pe blogul sau, Mircea Basescu merita inca de pe atunci arestat, numai si pentru implicarea sa in afacerile ilegale cu armament. Se dovedeste inca o data ca familia Basescu chiar este o familie mafiota si regimul Basescu a fost unul catastrofal pentru Romania si pentru romani.

Sursa:

1) http://devanewyork.blogspot.ro/2011/02/un-comandant-nato-tracolat-de-mafia.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii