marți, 15 iulie 2014



Acum stim cu totii ca asa zisa revolutie din '89 nu a fost decat o lovitura de stat prin care practic s-a sabotat viitorul economic, politic si social al Romaniei. Dar totusi raman faptele; tineri nevinovati idealisti care au murit pentru ceea ce credeau ei la acel moment ca inseamana drumul spre libertate si democratie.

Criminalul sef al acelor vremuri, Ilici Iliescu, ranjeste si astazi in camerele video si ne da sfaturi despre carlanii sai crescuti intr-un "sanatos" spirit ideologic bolsevic si pseudocapitalist, in loc sa admire peretii unei inchisori sau in loc sa fi devenit el insusi "erou al revolutiei".



Inca de la inceput din '90, au fost "strecurati" printre adevaratii revolutionari, turnatori, colaboratori la securitate sau chiar securisti pentru a-i dezbina si a-i tine permanent sub stricta supraveghere si control. 

Cu aceasta ocazie, s-a dus si o adevarata munca de discreditare a revolutionarilor adevarati si s-a creat la nivel national o filiera de acordare frauduloasa a certificatelor de revolutionar astfel incat sa se creeze dezbinare atat intre revolutionari si impostori cat si intre restul populatiei si revolutionari, populatia ajungand sa fie scarbita de fraudele cu certificate de revolutionar acordate pe nedrept.



Este clar ca fraudele cu certificatele de revolutionar au existat si exista inca; anumite organizatii ale revolutionarilor au facut chiar nenumarate sesizari asupra falsilor revolutionari catre Secretariatul de stat pentru problemele revolutionarilor sau catre alte institutii ale statului.

Insa, ca si in cazul pensiilor frauduloase din aceasta tara, chiar daca s-au facut sesizari, in anumite cazuri nu s-a luat nici o masura nici in multe cazuri ale falsilor revolutionari.De ce oare? Pentru ca multi dintre falsii revolutionari sunt ori informatori/turnatori la securitate, sau chiar securisti si prin aceste aranjamente li s-au platit niste servicii facute in trecut sau pe care inca le mai fac si acum. Inca un motiv este acela ca se doreste discreditarea tuturor revolutionarilor si dezbinarea lor pentru a nu constitui un nucleu unit care sa puna pe viitor probleme clasei politice.



Filierele de falsificare a certificatelor de revolutionar au fost special lasate sa functioneze pentru a putea a aplica masuri impotriva revolutionarilor, amestecandu-i pe toti in acelasi malaxor, indiferent de legitimitatea lor.

Sunt multe voci care spun ca indemnizatiile pentru revolutionari ar trebui acordate doar celor care au avut de suferit cu adevarat la revolutie, au fost raniti, batuti, arestati si pot dovedi aceste lucruri prin acte oficiale si nu prin declaratii date la colt de strada.

Intr-adevar, este surprinzatoare acordarea de certificate de revolutionari in unele orase din Romania unde nu a existat nici oficial dar nici neoficial nici o revolutie si unde oameniii nu au fost atinsi nici macar cu o floare.

Constatam astfel ca cei care au condus si inca mai conduc acesta tara doresc in mod voit sa aiba o populatie dezbinata, in care ura, suspiciunea si neincrederea sa fie litera de lege. Probabil ei pornesc de la premiza ca o populatie dezbinata nu va fi niciodata capabila sa se uneasca impotriva adevaratilor sai opresori.

In fond, cine a auzit pana acum de revolutie cu simbrie? Dar de fabrica de revolutionari au auzit multi dintre noi.

Surse:

1) http://www.botosaneanul.ro/stirea-zilei/depistat-dupa-aproape-un-sfert-veac-revolutionar-cu-patalam/
2) http://sud-est-forum.ro/wp/2013/12/buzau-dosarul-fabrica-de-revolutionari-mihai-bolocan-a-primit-6-ani-de-inchisoare/
3) http://timpolis.ro/arhiva/articol-in-romania-s-a-legitimizat-o-adevarata-fabrica-de-revolutionari-6939.html
4) http://www.ziaruldeiasi.ro/local/vaslui/vitacons-husi-fabrica-de-revolutionari~ni26a
5) http://www.evz.ro/certificate-de-revolutionari-1060726.html
6) http://adevarul.ro/news/societate/mesterul-surpriza-fabrica-revolutionari-procurorul-dan-voinea-1_50ad4ba87c42d5a66392760e/index.html
7) http://www.gds.ro/Politica%20si%20comunitate/2006-01-24/Fabrica+de+revolutionari+aduce+profit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii