luni, 14 iulie 2014



Ati remarcat poate o parte dintre voi, faptul ca Victor Ponta cauta cu disperare sa faca poze cu diferite personalitati, interne sau internationale, cautand probabil sa-si imbunatateasca imaginea prin alaturarea sa in poze cu sefi de stat (chiar daca asta presupune uneori gafe impardonabile cum a fost cea de la olimpiada de iarna de la Sochi), sportivi de performanta sau artisti celebri.

Victor Ponta cauta de fapt sa paraziteze imaginea altora nestiind pana la acest moment ca un politician are nevoie sa-si construiasca singur o imagine, prin ceea ce a facut in viata sociala si politica. Sunt destui turisti de exemplu care vor cu disperare sa se fotografieze alaturi de maimutele pe care le gasesc in anumite zone turistice. Ei bine, Victor Ponta este in acest caz maimuta care vrea cu disperare sa se pozeze cu turistul.



In loc sa se gandeasca la modul prin care isi poate construi o imagine adevarata de om politic, de lider politic, Victor Ponta se zgaibara in bratele oricarui sportiv, artist, lider politic international sau face o vizita fulger pe capul soldatilor din Afganistan, orice numai sa fie in prim plan si sa apara in poze la diverse evenimente pentru a parazita imaginea altora.

Ce-ai demonstrat pana acum in politica domnule Ponta? Ca stii cum sa coabitezi cu dictatorul acestei tari si sa le introduci fortat pe gat romanilor gazele de sist si exploatarea aurului cu cianuri la Rosia Monta?

Prin taxe noi si mariri constante de taxe imbecile ti-ai construit dumneata imaginea, domnule Ponta? De evaziunea fiscala care este controlata si subordonata mafiei politice de ce nu te atingi domnule Ponta? Pentru ca va finanteaza buzunarele partidelor, mai ales in timpul campaniilor electorale ?



In ultimul timp am observat ca va face o placere deosebita sa parazitati imaginea Simonei Halep. Ati avut curajul s-o intrebati ce parere are despre decizia dumneavoastra criminala legata de gazele de sist? Ati auzit cumva huiduielile copioase la adresa dumneavoastra ale oamenilor prezenti la finala pe care a castigat-o Simona Halep?

De ce televiziunile de casa si de propaganda, Romania TV si Antena 3 nu au spus nimic despre cat v-au huiduit oamenii chiar si in absenta la meciul Simonei Halep? Nu mai intinati si mai murdariti si alte medii si domenii cu mirosul sulfuros si pestilential al politicii romanesti, domnule Ponta! Nu mai politizati totul in tara asta! La cata nesimtire si proasta crestere dati dovada voi politicienii romani, in frunte cu asa zisul presedinte al tarii, cu care de altfel sunteti complice la jefuirea si la tradarea acestei tari, ar trebui sa stati in gaurile voastre infecte de sobolani si de specii parazitare si sa scutiti romanii de prezenta voastra!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii