duminică, 15 iunie 2014



Conform celor de la catavencii.ro preluati si de nasul.tv (de unde am aflat si noi) pe data de 5 iunie s-a tinut o reuniune a pupincuristilor din televiziune in cautare de fese noi si suculente, pe la ora 14:30 in parcul Herastrau.

Manipularea pupincuristilor pe diferite canale de televiziune nu este de data recenta, ci deja a inceput sa fie acceptata de intreaga populatie ca o stare de fapt: daca iti place sa fie injurat Ponta si PSD-ul dai pe B1 TV, daca vrei sa vezi cate flegme fara timbru a mai primit Basescu dai pe Antena 3 sau Romania TV.

Dar sa revenim la intalnirea de taina a pupincuristilor din parcul Herastrau. Acolo ar fi fost prezenti reprezentantii celor de la B1 TV, Prima TV, Realitatea si .... Romania TV. In Romania nu mai exista presa libera ci doar trompete si flasnete de balci sau de carnaval.

Deja s-au impartit feliile virtuale de cascaval, s-au stabilit ce fund sa pupe fiecare si care este cel mai de viitor "fund". Se observa planuri pentru o "reorientare" si o reevaluare care se va face resimtita imediat si pe micile ecrane.

Nu ne ramane decat sa ne pregatim creierele inca o data pentru spalaturi severe indiferent unde am schimba canalul TV. Pentru cine a avut vreodata curiozitatea sa vada cam de cine sunt controlate trusturile de presa si implicit televiziunile din Romania are deja o anume parere formata despre directia comuna a mass mediei romanesti.

Pupincuristi din toata tara dati-va intalnire, pregatiti-va buzele si limbile cu rugozitatea potrivita ca sa va asigurati ca satisfaceti fundurile generoase!

Sursa:

1) http://www.nasul.tv/2014/06/14/a-inceput-razboiul-mediatic-trecerea-televiziunilor-de-partea-invingatorului/

1 comentarii:

  1. asta si-au dorit,libertatea de a pupa si asta au pt.ca asa se simt bine si mai ales protejati!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii